România este cea mai importantă piață a lui Barry Callebaut Beverages din Europa de Est şi prezintă o creştere constantă

Cea mai importantă marcă a Barry Callebaut Beverages în România este Caprimo – marca principală în Europa pentru amestecuri de vending. Caprimo este o marcă ce dispune de o gamă completă de cappucino, ciocolată caldă, cafele, ceaiuri şi produse aromate cu şi fără lactoză.

În România, cappucino este cea mai apreciată băutură, Caprimo Irish Cappuccino fiind în capul listei.

ÎNTOTDEAUNA GREU SĂ-I REZIŞTI

Caprimo este considerat de profesioniştii din industria de vending şi băuturi ca fiind punctul de referinţă principal pentru dinamizarea ofertei dumneavoastră de vending şi pentru a ţine pasul cu tendinţele consumatorilor. Noi le oferim clienţilor totul, de la cappuccino aromat gata amestecat, băuturi tip desert, frappe şi băuturi cu ciocolată, la topping de lapte, creme pentru cafea şi cafea instant care le fac cu ochiul atât milenarilor, cât şi pasionaţilor de băuturi cu ciocolată cu ceva mai multă experienţă.

• Mai bine de 30 de ani de experienţă pe piaţa de vending 

• Arome irezistibile, inovative şi în tendinţe

• O gamă vastă de băuturi instant de încredere

Lansări pe piaţă interesante, pentru tineri şi vârstnici, de care vă puteţi bucura fie calde, fie reci.

Caprimo Irish Cappuccino

Descoperiţi gustul unui nou clasic!

Cafeaua irlandeză (Irish Coffee) este o băutură clasică pe care o poţi servi după cină, savurată peste tot în lume. Inspirată de băutura originală, Caprimo a dezvoltat un produs cu un gust bun, echilibrat, combinând textura cremoasă a laptelui pudră, dulceaţa zahărului şi imboldul aromei de Irish Cream (cremă irlandeză de whiskey).

Caprimo Cappuccino Vanilie

Oferiţi o notă exotică!

Caprimo Cappuccino Vanilie este o băutură instant gata amestecată, pentru aparate de vending şi OCS, din cacao instant uscată prin pulverizare şi pudră de cafea. O băutură cu lapte ce are nuanţe fine de cafea şi vanilie, creând o băutură spumoasă perfectă la orice oră din zi. Îi atrage mai ales pe tinerii adulţi. O alegere în tendinţe pentru aparatul dumneavoastră de vending.

Caprimo Cappuccino Caramel

Ne topim după carameeeeeel!

Mirosul fantastic al caramelului şi textura cremoasă a acestuia se potriveşte perfect stilului cappuccino, creând o băutură caldă luxoasă şi satisfăcătoare.

Fin şi echilibrat, cald şi relaxant: acesta este noul Caprimo® Cappuccino Caramel. Este o experienţă de gust nouă în tendinţe pentru toate vârstele, pentru toţi cei cărora le place cappuccino aromat, tinerii adulţi fiind principalii care provoacă o creştere a vânzărilor sale, încurajaţi fiind de cultura cafenelelor să încerce ceva nou.

Acum se pot bucura de aceeaşi experienţă de gust de înaltă calitate de la aparatele de vending.

Caprimo Cappuccino Choco Mint

Un răsfăţ pur cu un strop de prospeţime!

Cappucino Choco Mint întruchipează indulgenţa pură a cafelei şi ciocolatei, cu un strop de mentă pentru a oferi un sentiment răcoritor.

Mulţumită gustului său proaspăt, consumatorii sigur vor continua să apese butonul de pe aparat de mai multe ori pe zi.

Caprimo Choco Green

Armonie desăvârşită. O băutură din cacao, bine echilibrată, cu un gust bogat de cacao de 14% şi o senzaţie de plăcere a gustului. Alegerea perfectă ce combină gustul bun cu „valoarea banilor”.

Caprimo Crème Brûlée

Încercaţi o nouă aromă senzaţională!

Savuraţi noua noastră senzaţie de desert clasic sub forma unei băuturi calde inspirate din gastronomie. Noul Caprimo Crème Brûlée capturează toate aromele minunate a desertului caramelizat, sub forma unei băuturi extraor-
dinare. Comandaţi-l azi şi
introduceţi un monument al bucătăriei tradiţionale franţuzeşti în aparatul dumneavoastră de vending pentru un răsfăţ satisfăcător, perfect echilibrat şi o băutură fierbinte ce oferă o plăcere grozavă.

Caprimo Macaron Pistachio

Adăugaţi o notă franţuzească selecţiei dumneavoastră de vending!

Caprimo a ales cea mai bună reţetă tradiţională din Franţa pentru macaron cu fistic ca inspiraţie pentru noul său cappuccino aromat delicios. Caprimo Macaron Pistachio ţine în echilibru aroma fină, bogată a fisticului/migdalelor şi gustul bogat al ciocolatei şi cafelei, pentru a crea o băutură extraordinară.

Caprimo Speculoos

Faimosul biscuit belgian, acum într-o băutură delicioasă

Caprimo capturează aroma autentică a biscuiţilor speculoos într-o singură băutură-desert delicioasă: Caprimo Speculoos.

Prin combinaţia sa de note bogate de biscuit, scorţişoară şi nuanţa cremoasă, fină, acest nou element din gama de băuturi inspirate din deserturi oferă o experienţă de gust bine echilibrată, completă, cu o textură fină, care stimulează simţurile.

Cele mai importante produse ale noastre în România sunt:

Cappuccino cu diferite arome

Caprimo Irish Cappuccino

Caprimo Cappuccino Choco Mint

Caprimo Cappuccino Vanille

Caprimo Cappuccino Caramel

Caprimo Cappuccino Speculoos (nou)

Caprimo Cappuccino Macaron Pistachio (nou)

Băuturi pentru plăcere

Caprimo Crème Brûlée

Ciocolată caldă

Caprimo Choco Green

De ce ofera produsele Barry Callebaut O VALOARE GROZAVĂ?

• Aduc inovaţie şi diferenţiere Afacerilor de Vending

• Mărci îndrăgite, recunoscute, care cresc valoarea pe diferite pieţe

• Introducerea unor produse noi şi în tendinţe

• Disponibilitatea unei game largi de produse în cantităţi mai mici

• Aşteptaţi-vă la o marcă premium din partea clienţilor dvs

• Consolidaţi loialitatea clienţilor

• Asistenţă de marketing pe piaţă 360°

Despre Caprimo (www.caprimo.com)

Creat la începutul anilor 90, Caprimo continuă să fie o marcă la modă care oferă produse pentru a vă dinamiza oferta de vending. De la cele trei băuturi instant originale pe bază de cacao, Caprimo a dezvoltat primul mix instant pentru Cappuccino din Europa. Caprimo este şi astăzi în fruntea inovaţiei în materie de băuturi de vending. Ceaşcă după ceaşcă.

Despre Grupul Barry Callebaut
(www.barry-callebaut.com)

Grupul Barry Callebaut este producătorul numărul unu în lume de produse pe bază de cacao şi ciocolată de înaltă calitate. Noi suntem punctul de referinţă din industrie în ceea ce priveşte inovaţia, furnizând o gamă largă de servicii în domeniul dezvoltării de produs, procesare, formare şi marketing. La Barry Callebaut, suntem devotaţi producţiei durabile de cacao pentru a contribui la asigurarea rezervelor viitoare de cacao şi la îmbunătăţirea vieţii fermierilor. Din acest motiv, susţinem Fundaţia independentă, non-profit Cocoa Horizons în a-şi atinge ţinta de a construi un viitor durabil pentru cacao şi ciocolată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*