Caprimo își fidelizează consumatorii, oferindu-le băuturi calde, cu arome și ingrediente inedite!

  • Cererea consumatorilor pentru opțiuni de băuturi interesante și de înaltă calitate
  • Caprimo surprinde succesul desertului clasic din Franța sub forma unei băuturi delicioase
  • Marca durabilă a calității Caprimo

Astăzi, Caprimo reconfirmă rolul său ca inovator al băuturilor de calitate înaltă destinate aparatelor de vending. Pentru ultima sa băutură desert, Caprimo aduce alegerea și entuziasmul direct la consumator: toate acestea inspirându-se din grozavul gust al patiseriei franțuzești.

Personalizați-vă experiența gustului

Consumatorii adoră să savureze un macaron delicios. Și adoră aceste delicii mai ales alături de o ceașcă de cafea. Deci, de ce să nu vă creați propriul cappucino, propria ciocolată caldă sau cafe latte cu un strop de desert franțuzesc faimos? Exact acesta a fost motivul pentru care Caprimo a creat băutura desert Macaron Pistachio (cu fistic). 

Descoperiți aromele sale încântătoare 


Caprimo capturează aroma de bezea proaspătă a prăjiturelelor macaron într-o singură băutură-desert delicioasă: Macaron Pistachio. Cu combinația sa uimitoare de note de fistic și arome fine de migdale, această băutură nou-adăugată în gama celor inspirate din deserturi aduce o experiență puternică, cu un gust delicios de dulce, ce satisface simțurile.

Afla mai multe despre “Încredințarea deșeurilor”.

Ofertele sale unice de răsfăț vor conferi gamei dumneavoastră de vending un grad de inovație sporit și, în același timp, va asigura meniului dumneavoastră o listă mai amplă de opțiuni. Cantitatea de produs este aceeași ca în cazul celorlalte băuturi – desert ale noastre. Creați-vă propriile rețete adăugând ciocolată sau cafea în băutură, și -Voila!- veți avea o băutură Cappuccino, Macchiato, Chcolate-Macaron Pistachio pe gustul dumneavoastră.

Ce este Macaron?

  • Macaron este un biscuite mic francez format din două discuri rotunde de bezea cu migdale, umplute cu un strat de unt, marmeladă sau ganache.
  • Numele derivă de la cuvântul italian macarone, însemnând bezea. Acesta are o textură ușor moale și se topește repede în gură.
  • Biscuiții Macarons sunt disponibili într-o gamă variată de arome, spre exemplu zmeură, fistic și ciocolată.
macaron

O senzație de gust unică


O reputație de peste 30 de ani de calitate constantă și o funcționalitate stabilă de operare. Aceasta este baza pe care Caprimo și-a construit o reputație solidă. Gustul plăcut îi ademenește pe iubitorii latte-urilor și pe băutorii de cafea înrăiți cu o alternativă dulce la băuturile obișnuite. Toate acestea în timp ce ține pasul cu cele mai noi tendințe.

Consumatorii știu ce e bun


Băuturile aromate sunt îndrăgite. 61% din consumatori experimentează uneori sau întotdeauna noi arome sau arome neobișnuite atunci când cumpără băuturi calde. Cu băuturile-desert de la Caprimo, operatorii de aparate de vending oferă clienților lor gustul ideal, ispititor: de fiecare dată. Asigură produse de cea mai înaltă calitate prin simpla apăsare a unui buton. Cu o gamă vastă, Caprimo este magazinul care asigură orice produs de care ar avea nevoie operatorii de vending.

Caprimo Macaron Pistachio

Caprimo
  • Combină armonios aroma fină, bogată a fisticului/migdalelor și gustul bogat al ciocolatei și cafelei, pentru a crea o băutură extraordinară.
  • Un nou sortiment inclus în gama de produse Caprimo
  • Actual, modern și în tendințe
  • Aroma este reprezentativă pentru produsele premium
  • Un sortiment de neconfundat, care stârnește și satisface așteptările
  • Diferențierea pe piața băuturilor este dată de inovația adusă – o băutură dedicată fiecărui consumator gata să încerce noi arome!

Inventivitatea gamei Caprimo – O singură aromă, numeroase noi sortimente de băutură!

Pentru a adăuga mai multe opțiuni în meniu și pentru a vă îmbunătăți oferta de vending, puteți adăuga aromă de cafea sau de ciocolată, pentru a obține o băutură caldă personalizată – cu o notă franțuzească!

Spre exemplu:

  • Cappuccino Macaron Pistachio
  • Coffee Macaron Pistachio
  • Latte Macchiato Macaron Pistachio
  • Choco Macaron Pistachio
  • Mocaccino Macaron Pistachio

——————————————————————————————————————–

Despre Caprimo (www.caprimo.com)
Creat la începutul anilor nouăzeci, Caprimo continuă să fie o marcă la modă care oferă produse pentru a vă dinamiza oferta de vending. De la cele trei băuturi instant originale pe bază de cacao, Caprimo a dezvoltat primul mix instant pentru Cappuccino din Europa. Caprimo este și astăzi în fruntea inovației în materie de băuturi de vending. Ceașcă după ceașcă.

Despre Grupul Barry Callebaut (www.barry-callebaut.com)
Grupul Barry Callebaut este producătorul numărul unu în lume de produse pe bază de cacao și ciocolată de înaltă calitate. Noi suntem punctul de referință din industrie în ceea ce privește inovația, furnizând o gamă largă de servicii în domeniul dezvoltării de produs, procesare, formare și marketing. La Barry Callebaut, suntem devotați producției durabile de cacao pentru a contribui la asigurarea rezervelor viitoare de cacao și la îmbunătățirea vieții fermierilor. Din acest motiv, susținem Fundația independentă, non-profit Cocoa Horizons în a-și atinge ținta de a construi un viitor durabil pentru cacao și ciocolată.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*