Această ediție aduce în prim plan calitatea din industria noastră de vending. Fie că sunt companii românești sau străine la noi veți vedea calitatea cu care acestea se expun în fața dvs.

De exemplu, cafeaua celor de la Café del Sol este una de bună calitate și în plus este o afacere 100% românească. Povestea unor români simpli, din colțuri diferite ale României, înzestrați cu energie, motivație și atrași de o pasiune comună, ideea Café del Sol a pornit după penetrarea cu succes a zonei de retail, pasul următor a fost intrarea pe piața de vending a acestei cafele. Vă invităm să aflați din paginile de Cover Story totul despre drumul lor plin de succes.

Fidelă viziunii sale de simplificare a procesului de aprovizionare, Suzohapp are în acest moment cea mai diversă gamă de produse de pe piață. Iar echipa sa puternică de vânzări contribuie la bunul său renume pe piața de vending, și nu numai. François Profit – Vicepreședinte executiv servicii automatizate EMEA și Christian Mengus – Manager Key Account ne-au acordat un interviu foarte interesant despre cum Suzohapp se situează într-o poziție puternică pe piața de vending.

Alcor ne prezintă WMF 1100 S, un espressor profesional cu dimensiuni compacte care impresionează prin calitatea băuturilor, versatilitate și design ergonomic. Aflați mai multe despre modelul “entry-level” din gama profesională a espressoarelor WMF dacă citiți materialul dedicat lui.

Caprimo ne propune o băutură desert cu totul nouă, cu aromă de prăjituri Macaron franțuzești și își reconfirmă rolul său ca inovator al băuturilor de calitate înaltă destinate aparatelor de vending. Pentru ultima sa băutură desert, Caprimo aduce alegerea și entuziasmul direct la consumator: toate acestea inspirându-se din grozavul gust al patiseriei franțuzești. Aflați de ce consumatorii vor adora noua băutură desert Macaron Pistachio din materialul lor.

Toate materialele sunt utile și interesante însă ca ultimă recomandare vă propunem să citiți partea a 2-a a Raportului de Piață EVA despre industria românească de vending cu cifre foarte interesante care vă vor ajuta în activitatea dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*