Fiind principalul producător japonez de produse pentru masturbare, Tenga adoră să-și comercializeze brandul prin intermediul campaniilor inedite, de neuitat. Acum, cu călcâiele aprinse în sacul lor transparent de dormit și cu varietatea de glazuri furikake pentru orez, Tenga atrage atenția din nou, de data aceasta prin marea inaugurare a primelor lor vendomate de produse pentru masturbare.

Așa este – acum puteți cumpăra un Tenga în orice moment doriți, fără a fi judecați de către angajații din magazinele stradale. Ești doar tu și un rând de aparate de vending, toate pline de faimoasele produse Cup și Spinner ale mărcii, disponibile într-o gamă largă culori, împreună cu băutura energizantă Tengga Night Charge, pentru a te bucura de întreaga noapte.

Pentru a proteja și mai mult clienții de privirile indiscrete ale publicului, Tenga a instalat noile automate într-un spațiu privat, în spatele unei perdele noren care îi conferă mai de grabă un aspect de baie publică, decât de loc din care se pot cumpăra jucării sexuale. Vendomatele sunt echipate cu sisteme de identificare a vârstei, similare cu cele utilizate în rândul automatelor care vând alcool sau tutun în Japonia.

De o parte și de alta a vendomatelor se află ecrane cu tutoriale care arată modul de utilizare al produselor vândute.

Noile vendomate au început să funcționeze la 1 august în Susukino, un renumit district din Sapporo, pe insula nordică a Japoniei, Hokkaido. Potrivit companiei, vendomatele sunt amplasate în mod strategic într-o zonă de apartamente de celibatari și aproximativ 300 de persoane au vizitat noile vendomate în ziua deschiderii.

Cele trei vendomate Tenga din Susukino sunt utilizate experimental, urmând ca pe viitor să fie amplasate în mai multe locații, în funcție de succesul sistemului de autoservire.

Poate atunci vom putea achiziționa și mai multe produse din gama extinsă a Tenga, la orice oră din zi și din noapte. La urma urmei, oricând este un moment potrivit pentru a încerca un vibrator în formă de tel folosit la infuzia ceaiului matcha.

Sursa: soranews24.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*