Modelul “entry-level” din gama profesională a espressoarelor WMF 1100 S impresionează prin calitatea băuturilor, versatilitate și design ergonomic.

Fie că vă aflați la birou, la cafeneaua din aeroport, la barul unui hotel sau chiar într-o benzinărie ori un magazin, espressorul WMF 1100 S oferă iubitorilor de cafea momente perfecte, în aproape orice locație. Datorită dimensiunilor sale reduse, 50 x 32.5 x 56.1 cm, acest model “entry-level” al producătorului premium din Geislingen poate fi poziționat chiar și în cele mai înguste spații, fiind recomandat pentru un consum de până la 80 de băuturi pe zi. Tehnologiile profesionale certificate, precum sistemul “Basic Milk”, nu îngăduie compromisuri în ceea ce privește calitatea băuturilor pe bază de lapte proaspăt. De asemenea, sistemul de igienizare “Click+Clean” este extrem de ușor de utilizat. O altă funcție avantajoasă este conceptul inteligent de operare a ecranului tactil de 7 inch. Mai mult, aveți posibilitatea de a alege culoarea espressorului, de a crea băuturile personalizate preferate și de a beneficia de o gamă variată de servicii care garantează faptul că utilizatorii WMF primesc tot ce și-ar putea dori.

WMF 1100 S

Componentele espressorului WMF 1100 S sunt concepute pentru a îmbina folosirea cafelei boabe, a laptelui proaspăt, a topping-urilor și a ciocolatei calde. Utilizatorii pot configura aparatul pentru a îndeplini nevoile lor specifice, având de ales între echiparea cu o râșniță, o râșniță + container (simplu sau dublu) pentru topping sau două râșnițe. O altă funcție opțională este cea de abur (“Basic Steam” sau “Auto Steam”), care este esențială pentru spumarea manuală a laptelui sau pur și simplu încălzirea băuturilor. În funcție de configurație, espressorul super-automat oferă libertate deplină în ceea ce privește alegerea unei băuturi – de la espresso, cafe creme, cappuccino, cafe latte și latte macchiato până la milk choc și chociatto.

Citeste si “Generația Z este mai receptivă la noile tehnologii alimentare”.

Fiabilitatea este cheia

Fie că este conectat la rețeaua de apă sau echipat cu rezervor de apă intern, dispune de container de reziduuri clasic sau de container de reziduuri cu eliminare prin blat, WMF 1100 S poate fi adaptat cu ușurință oricărui tip de utilizare. În timpul operării zilnice, designul compact impresionează prin funcționalitate: containerele de cafea boabe sunt integrate direct în espressor, ceea ce permite alimentarea cu ușurință chiar și în spații cu dimensiuni reduse.  Râșnițele de ultimă generație asigură un proces silențios de măcinare a cafelei, iar modul de funcționare eco reduce consumul de energie electrică. Dacă utilizatorul nu dispune de un încălzitor de cești, funcția integrată “SteamJet” aduce paharele și ceștile la temperatura potrivită pentru o experiență perfectă. Un senzor de nivel previne revărsarea conținutului tăviței de scurgere, în timp ce suportul încorporat în containerul de reziduuri asigură spațiu pentru ceștile de porțelan și paharele de dimensiuni mici. Nu doar designul funcțional transformă WMF 1100 S în prima opțiune pentru locațiile cu un consum mediu sau redus, ci și posibilitatea de a personaliza aspectul exterior al espressorului – puteți alege între culorile alb (versiunea standard), galben aprins, verde-iarbă, roșu-căpșună sau portocaliu aprins.

Intuitiv și ușor de personalizat

Conceptul de operare a ecranului tactil de 7 inch permite utilizatorului să gliseze în jos și să fie ghidat prin meniurile aparatului. Astfel, este cum nu se poate mai ușor pentru utilizator să își salveze propriile rețete, imagini sau culori de fundal sau să definească șabloane individuale pentru diferite scenarii de utilizare (precum butoane pentru ascunderea sau afișarea anumitor funcții). Animațiile ce rulează pe ecran oferă informații referitoare la statusul procesului de preparare a băuturii și asigură asistența în utilizarea programelor de igienizare conform normelor HACCP sau programelor de întreținere (“Click+Clean”). Mulțumită designului său ergonomic, acest model entry-level este ideal și în cazul utilizării în regim “self-service”.

Pentru a crea un moment unic, WMF 1100 S poate fi echipat opțional cu aplicația “WMF MyCoffee”. Prin intermediul acestei aplicații software inteligente, utilizatorii își pot prepara cu ușurință rețeta preferată cu ajutorul smartphone-ului și apoi pot transfera datele prin Bluetooth către espressor.

WMF MyCoffee

Accesorii și sisteme de plată de ultimă generație

WMF deține un portofoliu de soluții create special pentru a îndeplini nevoile clienților săi. În acest scop, WMF 1100 S oferă numeroase opțiuni privind sistemele de plată și de vending. Acestea includ atât sisteme clasice, precum cititoare de bancnote, restiere și jetoniere, dar și sisteme de plată cashless sau mobile (prin intermediul interfeței MDB). În plus, utilizatorii au la dispoziție o varietate de echipamente auxiliare, precum suporturi pentru cești, frigidere pentru lapte sau stații mobile tip “coffee-to-go”.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*