Redu cantitatea de zahăr, nu pe cea de cappuccino

Caprimo Cappuccino Noisette și Vanilla Less Sugar o alegere mai sănătoasă cu un gust la fel de plăcut. Barry Callebaut oferă acum o alternativă cu mai puțin zahăr a băuturilor cu aromă de cappuccino. Savurează!

Când vorbim despre îngrijorări alimentare – zahărul este pe primul loc. Reducerea aportului de zahăr are avantaje indiscutabile în ceea ce privește sănătatea, iar în țările europene, precum și dincolo de ocean, sunt introduse noi orientări și taxe privind zahărul. Noile produse Caprimo Cappuccino Noisette Less Sugar și Caprimo Cappuccino Vanilla Less Sugar, cu concentrație redusă de zahăr, de la Barry Callebaut, oferă o alternativă mai sănătoasă pentru clienții atenți la ce consumă.

Zahăr mai puțin – aromă mai intensă

În comparație cu băuturile standard cu aromă de cappuccino, produse de Barry Callebaut, cantitatea totală de zaharuri naturale adăugate, regăsite în băuturile Caprimo Cappuccino Noisette și Vanilla Less Sugar este redusă cu 30% – produsul păstrându-și același gust plăcut. Reducerea zahărului permite altor arome să fie resimțite și sporește gustul amărui plăcut al cafelei, oferind papilelor gustative cea mai bună experiență posibilă.

Punctaj maxim în tot ceea ce ține de gust

În cadrul testelor de consum efectuate în Franța și Germania, Caprimo Cappuccino Noisette și Vanilla Less Sugar au fost calificate drept „foarte bune” în ceea ce privește aroma, savoarea și textura cremoasă. Panelul instruit de evaluare al Barry Callebaut Meulan din Franța a oferit, de asemenea, băuturilor cu aromă de cappuccino cu o concentrație redusă de zahăr o evaluare de top în ceea ce privește impresia vizuală, gustul, mirosul, textura, dulceața și intensitatea cafelei.

Cappuccino

Un 2020 mai sănătos

Caprimo Cappuccino Noisette și Vanilla Less Sugar oferă funcționalitate și dozare excelente pentru vendomate, la fel ca băuturile standard cu aromă de cappuccino ale Caprimo. Acest produs nou va fi disponibil din Ianuarie 2020.

CAPRIMO CAPPUCCINO NOISETTE și VANILLA LESS SUGAR înseamnă:

  • cu 30% mai puțin zahar decât băuturile cappuccino standard
    • NHVOMai puțin zahăr, dar extrem de aromatPerformanță excelentă oferită de vendomatul de băuturi calde al CaprimoDisponibil din Ianuarie 2020

IMPORTANT DESPRE CAPRIMO CAPPUCCINO NOISETTE ȘI VANILLA LESS SUGAR

Experiență

  • Zahărul este asociat cu obezitatea, diabetul, bolile de inimă și sănătatea dentară precară
  • Reducerea zahărului este o tendință în rândul majorității consumatorilor, în special a generației milenialilor, iar taxele pe zahăr sunt implementate în multe țări europene, precum și dincolo de ocean.
  • De exemplu, orientările pentru reducerea zahărului în alimente sunt aplicate în Regatul Unit pentru a preveni obezitatea infantilă https://www.gov.uk/government/news/guidelines-on-reducing-sugar-in-food-published-for-industry
  • Consumatorii caută produse care nu le afectează sănătatea, fără a compromite gustul sau alte proprietăți de calitate.
  • Mulți consumatori preferă produsele care au o concentrație redusă de zahăr natural, mai degrabă decât cu îndulcitorii artificiali, iar lansările de produse noi care combină zahărul natural cu reducerea cantității de zahăr sunt în plină dezvoltare. 
  • Nivelurile reduse de zahăr vă oferă plăcere și energie într-un mod mai responsabil și mai avantajos pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.
  • Cercetările realizate de Agenția pentru Standarde Alimentare din Regatul Unit, publicată în februarie 2018, au arătat că pentru peste jumătate dintre respondenți (52%), zahărul era îngrijorarea lor alimentară principală, mult mai mare decât grăsimea (37%)*
    * Piața globală a produselor dulci: O actualizare realizată de Innova Market Insights în iunie 2018
  • Îngrijorarea privind zahărul este cea mai răspândită dintre toate problemele alimentare*
    * Piața globală a produselor dulci: O actualizare realizată de Innova Market Insights în iunie 2018
  • 3 din 5 consumatori americani ar prefera să reducă zahărul decât să consume îndulcitori alternativi (sondaj pentru consumatori Innova 2018)
  • EFSA a anunțat că lucrează la un serviciu de asistență în privința dozajului zilnic de zahăr adăugat, care va fi făcut public în 2020
  • Reducerea zahărului nu mai este o tendință, este un standard de piață!

Despre produse

Pentru a răspunde cererii de produse cu o concentrație redusă de zahăr, Barry Callebaut introduce acum două produse noi în gama sa de produse Caprimo. După reformulare, dezvoltatorii noștri de produs au reușit să reducă cu 30% cantitatea de zaharuri* în ceea ce privește produsele Caprimo Cappuccino Noisette Less Sugars și Caprimo Cappuccino Vanilla Less Sugars. Dacă lansările vor avea succes, vor urma mai multe produse.

*Pentru a putea declara că un produs are o concentrație redusă de zahăr conform standardelor UE, reducerea trebuie să fie de cel puțin 30% din cantitatea totală de zaharuri (zahăr adăugat + zahăr provenit de la lactoză, de exemplu)

CAPRIMO CAPPUCCINO VANILLE și NOISETTE LESS SUGAR

  • cu 30% mai puțin zahăr decât băuturile cappuccino standard
  • NHVO
  • Mai puțin dulce și cu un gust amărui plăcut
    (zahărul acoperă celelalte arome, iar atunci când zahărul este redus celelalte arome, de exemplu, cea de cafea, sunt percepute mai bine)
  • Textură și mai plăcută pentru papilele gustative
  • Aceeași cantitate ca în cazul băuturilor standard cu aromă de cappuccino

Public țintă
Clienții și consumatorii care doresc să își înlocuiască (sau să își mărească gama de produse oferite) băuturile cu aromă de cappuccino deja existente cu unele cu o concentrație redusă de zahăr.


Mesajul principalal al lui Barry Callebaut

  • Barry Callebaut consideră că reducerea zahărului este o tendință ce se va menține pe piață și este pregătit să răspundă cererii consumatorilor de produse mai puțin dulci
  • cu 30% mai puțin zahăr decât băuturile cappuccino standard
  • NHVO
  • Mai puțin dulce, însă la fel de aromat (nivelul redus de zahăr permite altor arome să se remarce)
  • Textură și mai plăcută pentru papilele gustative
  • Testat în profunzime de către clienții din Franța și Germania și apreciat în urma testelor de consum de pe piața franceză.
  • Același nivel înalt de funcționalitate și dozare pentru vendomate, precum în cazul băuturilor standard cu aromă de cappuccino ale Caprimo

Teste de consum
Testele de consum au fost efectuate în Franța (spitalul Médipole din Lyon) și Germania (Munchen și Langenhagen) în primăvara anului 2019, obținându-se rezultate foarte bune. Gustul este apreciat de clienți, iar funcționalitatea vendomatului este considerată excelentă.

Majoritatea consumatorilor francezi care au testat produsele la Médipole Lyon susțin că sunt interesați de produsele cu mai puțin zahăr și consideră că produsele Caprimo Cappuccino Noisette și Vanilla Less Sugar sunt excelente în ceea ce privește aroma, savoarea și textura cremoasă.

Opinia unuia dintre clienții noștri germani: 

„Faptul că au o concentrație redusă de zahăr nu este un aspect care să se facă resimțit în ceea ce privește gustul. Asta e super tare!”

Evaluarea globală a Caprimo Cappuccino Noisette și Vanilla Less Sugar după degustare a fost aceeași sau chiar mai bună, în comparație cu băuturile standard Caprimo Cappuccino Vanilla și Noisette!

Suntem astfel convinși că noua gamă de produse Caprimo cu o concentrație redusă de zahăr va fi foarte apreciată de consumatori.

Produsul va fi disponibil din Ianuarie 2020.

Despre Caprimo (www.caprimo.com)
Creat la începutul anilor nouăzeci, Caprimo continuă să fie o marcă la modă care oferă produse pentru a vă dinamiza oferta de vending. De la cele trei băuturi instant originale pe bază de cacao, Caprimo a dezvoltat primul mix instant pentru Cappuccino din Europa. Caprimo este și astăzi în fruntea inovației în materie de băuturi de vending. Ceașcă după ceașcă.

Despre Grupul Barry Callebaut (www.barry-callebaut.com)
Grupul Barry Callebaut este producătorul numărul unu în lume de produse pe bază de cacao și ciocolată de înaltă calitate. Noi suntem punctul de referință din industrie în ceea ce privește inovația, furnizând o gamă largă de servicii în domeniul dezvoltării de produs, procesare, formare și marketing. La Barry Callebaut, suntem devotați producției durabile de cacao pentru a contribui la asigurarea rezervelor viitoare de cacao și la îmbunătățirea vieții fermierilor. Din acest motiv, susținem Fundația independentă, non-profit Cocoa Horizons în a-și atinge ținta de a construi un viitor durabil pentru cacao și ciocolată.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*