Anul 2019 a fost un an productiv, prin prisma creșterii vânzărilor și lărgirii portofoliului de produse, dar și un an al provocărilor. Noile reglementări ANSVSA au pus probleme operatorilor din piață, iar efectul a fost unul de domino și asupra furnizorilor de produse, precum Rolim.

Produsele premium furnizate de Rolim sunt cele care au performat cel mai bine în acest an. Aici putem enumera laptele granulat 100%, ciocolata caldă cu concentrație mare de cacao și, la fel ca în ultimii ani, am remarcat un trend asecendent pe partea de consum al băuturilor cu diverse arome (Irish Cream).

Ne mândrim în acest an cu un portoliu mai bogat de clienți și cu creșterea volumului de vânzări (în plus cu 20% față de 2018).

Cea mai mare provocare a lui 2020 în vending va fi fiscalizarea automatelor, ce va necesita investiții substanțiale din partea operatorilor. Ne așteptăm ca această măsură să aibă un impact și asupra volumelor noastre.

Cu siguranță clienții noștri apreciază seriozitatea și flexibilitatea de care am dat dovadă în acești ani de colaborare. Am început de la finalul acestui an un proiect în industria horeca pe care plănuim să îl dezvoltăm în cursul anului 2020.

În 2020 clientela noastră va alege în continuare produse premium și considerăm că se va păstra trendul ascendent pe segmentul băuturilor cu arome.

Planurile Rolim pentru 2020 sunt consolidarea proiectului Horeca, menținerea portofoliului de clienți, o mai bună anticipare a nevoilor acestora și, nu în ultimul rând, lărgirea bazei noastre comerciale.

Tradiționalele Sărbători de iarnă se apropie, prilej care ne oferă bucuria de a vă face câteva urări.

Dorim să vă mulțumim tuturor pentru colaborare, dar și pentru faptul că ați avut încredere în noi și produsele noastre!

Vă urăm Sărbători Fericite și La Mulți Ani!

Echipa ROLIM

Afla mai multe despre “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*