Compania LUMEA CAFELEI reprezintă, ca de obicei, un exemplu de acțiune pe piața de vending prin căutarea de noi soluții pentru clienții săi, de semnarea de noi parteneriate cu companii furnizoare de produse de top pentru ca românii să beneficieze în final de calitate.

Cum este sfârșitul de an 2019 pentru LUMEA CAFELEI?

Bine v-am regăsit la finalul unui an marcat de multe frământări în industria vendingului din care aș vrea să marchez două evenimente foarte importante și care sunt încă în desfășurare.

Autoritățile par hotărâte să meargă până la capăt cu fiscalizarea și reglementarea acestei piețe cu orice preț. Atât A.N.S.V.S.A. cât și A.N.A.F. s-au implicat în discuțiile cu Patronatul Industriei de Vending și proiectele de reglementare au intrat în linie dreaptă.

Lucru care dacă e făcut cu bun simț și inteligență nu poate decât să ajute industria și consumatorul.

De asemenea, au avut loc câteva schimbări de acționariat la nivelul unor firme mari de operare precum și achiziții de firme mici de către operatorii mari, în încercarea de a-și consolida poziția pe piață.

Cum se poziționează LUMEA CAFELEI pe piață în noile condiții?

În această piață dinamică LUMEA CAFELEI evoluează constant și este determinată să ajute operatorii mici și medii dispuși să facă această afacere cu răspundere și pentru viitor. În acest sens am adus produse noi care să completeze gama de private label “VANDINO”. O să încep printr-o urare colectivă de sfârșit de an și de un început de an mai bun!

Ce ne puteți spune despre produsele VANDINO?

Aș dori să prezint succinct produsele “VANDINO”, manufacturate toate în fabrici și prăjitorii de top, cu un raport imbatabil între preț și calitate.

Cafeaua VANDINO este prăjită și ambalată în prăjitoria italiană GRUPPO GIMOKA, una dintre cele mai mari și moderne prăjitorii la nivel mondial. Toate amestecurile sunt personalizate și create special pentru marca VANDINO.

  • Produsul entry level al gamei de cafea este VANDINO CREMA PROFESSIONAL  3 kg, un amestec de cafea Robusta, cremoasă cu un echilibru remarcabil între gust și aromă. Această cafea este special dezvoltată pentru distribuitorii de vending. Cafeaua este disponibilă într-un pachet convenabil și economic și are un excelent raport calitate / preț.

  • VANDINO ESPRESSO CREMA este același amestec ambalat la pungă de 1kg.

  • Următorul produs este un amestec de 80% cafea Robusta și 20% cafea Arabica și se numește VANDINO ESPRESSO BAR. O cafea cu aciditate scăzută și un gust intens cu note de ciocolată.

  • VANDINO ESPRESSO AROMA este o cafea echilibrată, un amestec special selectat, cu aciditate scăzută, corp bine definit și note de ciocolată și fructe uscate. Un amestec de 60% Robusta și 40% Arabica. Un espresso italian perfect, cu aromă bogată și cremă abundentă.

  • Produsul de top al gamei este un amestec excepțional și foarte reușit, de o calitate de nivel înalt, un amestec de 50% Robusta și 50% Arabica. VANDINO ESPRESSO CLUB este creat din cafea verde provenită din Brazilia și Indonezia. Complex și echilibrat, rezultatul din ceașca de cafea fiind un espresso plin de savoare.

Citeste si: LUMEA CAFELEI: Oferta noastră este extrem de vastă și crește constant

Pentru produsele de top ESPRESSO AROMA și ESPRESSO CLUB am dezvoltat versiunea de cialde (monodoze) în sistem ESE, la cutii de 18 bucăți, care se adresează atât consumatorilor casnici, cât și segmentului de HO.RE.CA.

Pentru piața de capsule în sistemul BLUE, avem cutii de ESPRESSO CLUB de câte 100 de bucăți cu un raport preț/calitate excepțional de bun.

Băuturile instant VANDINO sunt produse în fabrica ICS (PELICAN ROUGE) în Olanda de către cel mai mare producător de băuturi instant din Europa

  • Băutura cu gust de ciocolată, VANDINO ROYAL, are un conținut de 9% cacao și este făcută după o rețetă care și-a dovedit deja succesul în piața din România. Are un ambalaj frumos și un preț excelent.
  • Cafeaua instant, VANDINO SUPREME, este granulată prin aglomerare și este de asemenea manufacturată după o rețetă de succes a producătorului. Ambalajul este foarte elegant.
  • Băutura cu gust de lapte, VANDINO PREMIER, este un produs cu 40% lapte, dezvoltat special pentru vending, cu un gust plăcut și care se potrivește bine în combinație cu cafeaua VANDINO.

Având în vedere noua tendință a pieței către produse ecologice, am adus amestecătoare de vending din lemn, cu un preț excelent atât pentru 90 mm, cât și pentru 105 mm.

În completarea gamei am dezvoltat un design elegant și simplu pentru paharul de carton de 6,5 oz , cu un producător mare, cu expertiză îndelungată în producția de pahare de carton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*