Locație: Istanbul Fuar Merkezi, Turcia

Data: 13-15 februarie 2020

Companiile din sectorul de vending și a sistemelor de autoservire, care s-a răspândit din ce în ce mai mult în întreaga lume în ultimii ani, se pregătește să se reunească în cadrul VENDEX, singura expoziție specializată a acestui sector organizată în Turcia. Pregătindu-se să răspundă necesității oamenilor din industrie de a-și crea o rețea de relații de business, organizăm expoziția la Istanbul Fuar Merkezi în perioada 13-15 februarie 2020.

Evenimentul care va reuni pe aceeași platformă producătorii, distribuitorii, designerii și alți profesioniști din sectorul aparatelor de vending și al sistemelor de autoservire, este conceput, de asemenea, ca o platformă de colaborare fiabilă pentru noi parteneriate comerciale.

Expoziția va prezenta timp de trei zile cele mai noi dezvoltări tehnologice, o gamă largă de produse, precum și activități specifice sectorului și va permite expozanților și vizitatorilor să observe îndeaproape cele mai recente îmbunătățiri pentru acest sector.

Datorită creșterii rapide a numărului și diversității aparatelor de vending de pe piață, sectorul vendomatelor din Turcia se dezvoltă ca o piață nouă și puternică. Rata crescută de utilizare a aparatele de vending care oferă diferite caracteristici și concepte, alături de creșterea rapidă a varietății produselor oferă acum o zonă nouă și fructuoasă de investiții. În paralel cu nevoia tot mai mare de creare a unei rețele de afaceri pe această piață emergentă și în curs de dezvoltare rapidă, reprezentanții acestui sector de activitate din Turcia se pregătesc să se întâlnească la această expoziție.

Fiind singura expoziție de specialitate a acestui sector din Turcia, VENDEX va fi organizată la Istanbul Fuar Merkezi în perioada 13-15 februarie 2020 cu scopul prezentării celor mai noi progrese din acest sector, reunind toți factorii interesați ai sectorului, care își desfășoară activitatea apelând unul la serviciile celuilalt și contribuind la crearea de noi colaborări comerciale.

VENDEX este organizat în paralel cu expoziția ATRAX

Expoziția VENDEX de tehnologii pentru vendomate și sisteme de autoservire va fi organizată concomitent cu ATRAX, cea de-a 8-a expoziție internațională de produse de divertisment, parcuri și servicii recreaționale, prima și singura expoziție de specialitate din Turcia și împrejurimi, unde prind viață proiectele de amploare și care oferă o platformă comună pentru toate zonele interconectate ale sectorului.

Organizată simultan cu ATRAX, fiind primul eveniment comercial de acest fel din țara noastră, VENDEX va ajuta rețeaua sectorială de relații stabilită la nivel internațional.

China VMF 2020 – Târgul Internațional de Aparate de Vending & Facilități de Autoservire din China (China VMF)

Locație: Complexul Expozițional China Import and Export Fair Complex, Guangzhou Pazhou, China

Data: 4-6 Martie, 2020 

Cum a fost la China VMF 2019

Găzduind peste 450 expozanți pe un etaj de 40.000 mp, China VMF 2019 a înregistrat mai bine de 60.000 de vizite în 3 zile. Expozanții au fost grupați în 3 categorii tematice – aparate de vending și autoservire, noile soluții de vânzare cu amănuntul și de plată și echipamentele de livrare și tehnologii pentru lanțurile frigorifice – fiecare cu reprezentanți cheie din categoria sa, precum Easy Touch, YoPoint, LE Vending, Fuji Electric, Foxconn, TCN, Holo, Comma, DeepBule, Superlead, CPI, Nayax, Union Pay, etc.

Merită menționat faptul că China VMF 2019 a fost felicitată în unanimitate de către persoanele din interiorul industriei mondiale și a devenit cea mai populară și cea mai mare expoziție anuală din industria globală de vending.

Cum va fi la China VMF 2020

Având drept scop construirea unei platforme mai eficiente pentru ca întreprinderile să exploreze piața Chinei și chiar pe cea globală, China VMF 2020 intenționează să adune 700 de expozanți pe o suprafață de 50.000 mp. Am rezervat în mod special un Pavilion internațional bine amplasat, pentru ca expozanții noștri din întreaga lumea să își atingă obiectivele. Ba mai mult, participăm anual la zeci de expoziții dedicate aparatelor de vending și la conferințe pentru promovare, făcând din China VMF un nume și o marcă mondială!

În expoziție veți găsi aparate de vending clasice, sisteme integrate, stații multifuncționale de self-payment, produse de autoservire și sisteme de monitorizare a terminalelor. Complexul Pazhou în care are loc expoziția chineză este cel mai mare și mai modern complex dedicat expozițiilor din Asia. Prin urmare, oferă un spațiu vast pentru astfel de evenimente grozave. În jurul complexului în care se desfășoară expoziția se regăsește o parcare de mari dimensiuni. De asemenea, se poate ajunge la eveniment și cu taxiul, cu autobuzul expres de la aeroport, precum și cu metroul.

Așteptăm cu nerăbdare să ni se alăture mai multe companii de pe întreg globul! Dacă sunteți interesat de China VMF 2020, vă rugăm întâi să ne contactați, pentru a putea satisface mai bine nevoile dumneavoastră! De asemenea, urmăriți-ne pe site-ul nostru www.chinavmf.com pentru mai multe informații!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*