IBM a introdus un nou set de lanțuri de aprovizionare integrată, care dispune de Watson AI și IBM Blockchain și este deschisă dezvoltatorilor, pentru a ajuta organizațiile să-și facă lanțurile de aprovizionare mai inteligente, mai eficiente și mai capabile să ia decizii privind adaptarea la defecțiuni și oportunități, într-o epocă în care globalizarea a făcut rețelele de furnizori mai complexe și mai vulnerabile ca niciodată.

Noul set Sterling Supply Chain Suite a IBM, bazat pe fundamentul oferit de liderii de piață Sterling B2B Network și Sterling Order Management, permite producătorilor, retailerilor și altor tipuri de companii să integreze date critice, rețele de afaceri și procesele lanțului de aprovizionare, profitând în același timp de avantajele unor tehnologii precum Watson AI, IBM Blockchain și Internet of Things (IoT). Aceste lanțuri de aprovizionare inteligente, cu capacitate de auto corectare sunt concepute pentru a învăța din experiență, generând fiabilitate, transparență și securitate mai mari și oferind în același timp noi avantaje competitive.

Sterling Supply Chain
Sterling Supply Chain

Cu această lansare, IBM furnizează o platformă securizată, deschisă, cu suport hibrid de stocare în cloud, care permite organizațiilor să-și integreze propriile date și rețele – alături de datele și rețelele furnizorilor și clienților lor – prin intermediul suitei Sterling Supply Chain. Această flexibilitate permite întreprinderilor să își actualizeze și să adapteze soluțiile lanțului de aprovizionare pentru a răspunde nevoilor lor unice de afaceri. Funcțiile open-architecture sunt consolidate de achiziția recentă de către IBM a Red Hat, furnizorul lider mondial de soluții open-source pentru companii.

„Lanțurile de aprovizionare sunt acum misiuni foarte importante ale sistemelor tuturor întreprinderilor pentru a genera succes și rentabilitate”, a declarat Bob Lord, vicepreședinte senior, Aplicații cognitive și dezvoltator ecosisteme, IBM. „Multe organizații au ajuns în vârful industriilor lor prin construirea unor lanțuri de aprovizionare eficiente și agile. Prin modernizarea lanțurilor de aprovizionare pe platformele deschise, hybrid-cloud și prin integrarea Watson AI, IBM Blockchain și IoT în rețelele lor, setul Sterling Supply Chain de la IBM poate ajuta companiile din toate industriile să intre într-o nouă eră a competitivității globale.”

IBM

IBM prevede o piață tehnologică de 50 de miliarde de dolari care va permite companiilor globale să-și digitalizeze lanțurile de aprovizionare.

Printre clienții actuali IBM Sterling se numără companii de top din distribuție, producție industrială, retail și servicii financiare, precum Adidas, AmerisourceBergen, Fossil, Greenworks, Home Depot, Lenovo, Li & Fung, Misumi, Parker Hannifin, Scotiabank și Corporația Whirlpool.

Cu locații de retail în Spania și Portugalia, care operează și în multe alte țări prin intermediul distribuitorilor și comerțului electronic, El Corte Ingles, cu sediul în Madrid, este cel mai mare grup de magazine universale din Europa.

Citeste si “De ce afacerile cu aparate de vending sunt start-up-uri excelente…”

“Caracterul complex, global al operațiunilor noastre desfășurate pe toate canalele prezintă o provocare semnificativă a lanțului de aprovizionare, care ar putea fi transformată într-o oportunitate de afaceri, dacă se aplică tehnologia potrivită”, a declarat Juan Andres Pro Dios, CIO, El Corte Ingles. „Suita Sterling Supply Chain de la IBM oferă funcții de dezvoltare deschise, care ne permit să personalizăm rapid soluțiile pentru a răspunde nevoilor noastre unice de afaceri. Aceasta ne permite să ne bucurăm de complexitatea operațională, optimizând în același timp performanța operațională și îmbunătățind experiențele clienților pe toate canalele.”

„Brandul global Publicis Sapient este testat zilnic în angajamentele clienților noștri, în timp noi colaborăm pentru modernizarea soluțiilor de lanțuri de aprovizionare special construite. Viteza și livrarea sunt esențiale pentru succesul nostru comun”, a declarat Chris Davey, Director Strategie, Publicis Sapient. „Transformăm lanțul de aprovizionare ca să fie capabil să personalizeze rapid soluțiile, prin abilitarea clienților cu API-uri (Interfața de programare a aplicațiilor), active reutilizabile și conectori, pentru a încorpora aplicații și date terțe, în timp ce se conectează la rețelele de afaceri critice pentru a extinde suita Sterling Supply Chain a IBM în moduri care ne diferențiază clienții din punct de vedre competitiv.”

Importanța unei colaborări deschise, de încredere. IBM consideră că economia globală devine din ce în ce mai bazată pe interacțiunile companiilor conectate, care pot apela la comori de date din surse precum IoT, poziționarea GPS și monitorizarea continuă a vremii. În acest mediu bogat în date, valoarea potențială de afaceri a lanțului de aprovizionare modern nu a fost niciodată mai mare. 

Și totuși, relațiile de afaceri importante depind adesea de colaborare continuă, transparență și încredere pentru a avea succes. În timp ce unele aplicații și procese trebuie să rămână în siguranță în interiorul celor patru pereți ai unei organizații, multe altele trebuie să își găsească drumul către cloud pentru a profita din plin de avantajele colaborării deschise între companii, furnizori și clienți. 

“Optimizarea funcțiilor și proceselor individuale ale lanțului de aprovizionare au ajutat firmele să progreseze pe cât de mult posibil”, a declarat Simon Ellis, vicepreședinte IDC. ”Dar complexitatea tot mai mare a lanțurilor de aprovizionare globale continuă să crească dincolo de capacitățile sistemelor tradiționale sau de renume.” 

Platforma integrată deschisă a lui Sterling Supply Chain IBM se conectează cu ușurință la ecosistemul unic de furnizori al lanțului de aprovizionare. Inovațiile includ:

  • Conectivitate de încredere construită pentru a fi scalabilă, susținută de IBM Blockchain. Setul Sterling Supply Chain IBM asigură conectivitatea securizată, fără fricțiune și colaborarea cu clienții, partenerii și furnizorii. Întreprinderile pot influența rapid rețeaua de afaceri a multi-întreprinderilor existente în IBM Sterling, o comunitate cu peste 800.000 de parteneri comerciali conectați care execută 3 miliarde de tranzacții pe an.
  • Informații în timp real și recomandări practice. Aplicațiile și turnurile de control, încorporate cu AI (Inteligența Artificială) și instruite în lanțul de aprovizionare, oferă vizibilitate de la un capăt la altul, alerte în timp real și recomandări care pot fi automatizate pentru acțiuni de auto-corectare pentru a genera rezultate mai bune. Clienții care folosesc aplicații Sterling individuale, cum ar fi IBM Sterling Fulfillment Optimizer cu Watson, în lanțurile lor de aprovizionare, au scăzut astăzi costurile de transport pe comandă cu o medie de 7%. De asemenea, IBM a implementat aceste funcții Sterling în propriul său lanț mondial de aprovizionare pentru a reduce timpul de atenuare a defecțiunilor de la zile la ore, devenind cu 95% mai eficiente în soluționarea provocărilor recurente ale lanțului de aprovizionare.
  • Dedicat dezvoltatorilor pentru a crea soluții personalizate. Sterling Supply Chain IBM permite integratorilor și dezvoltatorilor de sisteme să construiască, să extindă și să integreze soluții personalizate de lanț de aprovizionare, care pot inter-opera cu alte rețele de afaceri și aplicații. De asemenea, permite clienților să aducă date terțe, astfel încât toate aplicațiile și rețelele conectate să poată beneficia de aceasta. Hub-ul dezvoltatorului suitei asigură o comunitate globală de dezvoltatori, programe open-source și o bibliotecă de resurse de cunoștințe pentru a ajuta la rezolvarea rapidă a provocărilor unice ale lanțului de aprovizionare.
  • Integrarea tehnologiei hybrid-cloud pentru extinderea investițiilor existente în lanțul de aprovizionare. În loc să necesite migrații consumatoare de timp și costisitoare, software-ul containerizat, gata să fie folosit de întreprindere, împreună cu IBM Cloud Paks, permite clienților să extindă valoarea și să își acceseze aplicațiile și datele lor de renume. Această abordare hibridă determină faptul că clienții au libertatea de a alege unde să-și execute sarcinile de muncă și există posibilitatea de a fi conectați la servicii cu valoare adăugată în Sterling Supply Chain IBM. De exemplu, odată certificate, containerele IBM Sterling Order Management pentru Red Hat OpenShift vor permite clienților să continue să ruleze software-ul lor în propriul centru de date – sau în orice cloud.

Despre IBM Sterling Supply Chain. Soluțiile IBM Sterling Supply Chain oferă profesioniștilor IT și ai lanțului de aprovizionare vizibilitate, transparență și încredere sporite, pentru a prezice și a atenua în mod activ defecțiunile, pentru a îmbunătăți fluxul de informații B2B și pentru a optimiza folosirea și completarea inventarelor.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Sursa: prnewswire.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*