Consumatorii români își doresc ca băuturile lor calde să aibă cel mai bun gust! Inclusiv în aparatele de vending!

Conceptul Bar à Cacao, un nou mod de a vă prepara băuturile. Acum puteți amesteca pudra cu aromă de cappuccino cu cea de ciocolată și cafea pentru a obține până la 12 băuturi noi!

Brandurile noastre


Indiferent dacă alegeți delicioasele noastre capucino în tendințe sau răsfățul băuturilor Van Houten din ciocolată și cacao de înaltă calitate, puteți fi sigur că veți atinge un succes imediat în ceea ce privește afacerea dumneavoastră de vending.

Bar à Cacao

Ne concentrăm pe sporirea valorii brandului și a noului concept inovator, prin cooperare strânsă cu clientul, cu departamentul de Cercetare și Dezvoltare. Suntem mereu atenți la tendințele pieței și știm că mărcile noastre Caprimo & Van Houten reprezintă un brand valoros pentru clienții și consumatorii noștri.

Caprimo înseamnă experiență


Cu o experiență de 30 de ani pe piața de vending, Caprimo este mereu dornic să ofere consumatorilor o experiență unică și completă, dezvoltând senzații gustative captivante, care urmează cele mai recente tendințe și preferințe ale clienților. Pentru a reuși acest lucru, nu sunt suficiente doar experiența și know-how-ul. Acesta este motivul pentru care echipa de cercetare și dezvoltare atribuită brandului menține într-adevăr legătura cu clienții și evoluțiile pieței, creând, împreună cu echipa de marketing, produse pe care oamenii chiar le doresc. 

Van Houten și luxul ciocolatei


Când beți o ciocolată caldă de lux și vă bucurați de gustul său intens, înțelegeți numaidecât de ce vechii azteci o asociau cu ambrozia. Boabele de cacao erau folosite nu numai pentru a crea venerata băutură cu aromă de ciocolată, ci și ca monedă. Astăzi consumatorii sunt de multe ori pe fugă și se așteaptă să regăsească gustul deosebit al băuturii pe bază de ciocolată și în viața lor cotidiană. Van Houten oferă o mare varietate de băuturi pe bază de ciocolată caldă, astfel încât consumatorii să se poată răsfăța cu delicioasa și iubita băutură oricând și oriunde în timpul zilei. Van Houten oferă lansări de produse inovatoare în mai multe categorii diferite, opțiuni premium precum Van Houten Temptation, băutură cu 21% cacao pentru vending, Van Houten Less sugar (cu 50% mai puțin zahăr) și băutura Van Houten Choco Fairtrade. Alegerea este nelimitată, avem tot ce v-ați putea dori de la o băutură pe bază de ciocolată.

Descoperiți noul concept mix and match pentru automatele de vending!

Van Houten

Conceptul nostru de succes Bar à cacao oferă un întreg univers de ciocolate aromate. Cu BAR À CACAO, nu doar că veți oferi consumatorilor experiența plăcută a băuturii lor calde preferate. De acum încolo, clienții pot combina băuturile după propriul gust, cu ciocolată, cappuccino aromat, lapte sau ceai și pot descoperi la nesfârșit câte o nouă experiență gustativă. Imaginația este limita. BAR À CACAO inspiră și invită clienții să încerce mai mult și să creeze mai mult. Vânzările cresc, sunt atrași mai mulți clienți și mai multe posibilități, toate acestea fără a ocupa mai mult spațiu în automatele de vending. Toată lumea câștigă! 

Bar à Cacao: noul concept mix and match

În prezent, consumatorii doresc să personalizeze, să își urmeze instinctul și să-și creeze propriile arome.

Adaptat designului tuturor tipurilor de aparate de vending sau tabletop, această nouă experiență gustativă permite clienților dumneavoastră să amestece și să descopere noi băuturi încântătoare, pe bază de ciocolată aromată. O invitație delicioasă de a încerca mai mult!

Cu BAR À CACAO totul este posibil. Testul conceptului Bar à Cacao, efectuat în Franța, a obținut rezultate remarcabile, cu vânzări crescute cu aproximativ 11%.

Citeste si “De ce vending? (perspectiva operatorului)”

Bar à Cacao este o soluție pentru satisfacerea clienților români

Acum nu veți mai simți că nu aveți spațiu pentru o nouă aromă în vendomatul dumneavoastră. Nu veți mai simți niciodată lipsa de spațiu…

De acum, clienții își pot amesteca propriile băuturi aromate pe bază de ciocolată, cu caramel, nuci, scorțișoară, fructe, etc. și vor descoperi la nesfârșit noi experiențe gustative. Imaginația este limita.

Ce poate fi mai simplu decât crearea unui nou mix de băuturi prin combinarea a 2 sau 3 produse și asigurarea de noi impulsuri în vânzare, alături de o gamă de oferte mai amplă în vendomat, fără a adăuga produse suplimentare.

Războiul canistrelor s-a încheiat!

Vă luptați mereu cu spațiul din aparatul de vending, indiferent că este unul de sine stătător sau tabletop, deoarece limita impusă de canistre vă încurcă mereu.

Barry Callebaut are soluția!

De sine stătător sau tabletop, BAR À CACAO asigură ofertei dumneavoastră de vending o creștere considerabilă pentru orice configurare: de la 4 produse pentru 7 selecții, la 7 produse pentru 12 băuturi delicioase. Testele au demonstrat că o creștere a prețului cu 0,10 cenți per băutură a dus la o creștere remarcabilă a cifrei vânzărilor, fără a afecta vânzările normale de cafea.

Rețete pentru gusturi diferite

Încercați diferitele noastre amestecuri de băuturi pe bază de ciocolată cu arome!

Doză: 180 ml apă caldă

Băuturi tradiționale pe bază de ciocolată cu arome

  • Cacao amestecată cu băuturi aromate pentru a crea o băutură aromată pe bază de ciocolată.
  • Aceasta este o nouă experiență gustativă care te va face să vrei să bei mai mult!
  • Combinații recomandate cu Van Houten Selection sau VH2 

Exemple de băuturi:

HAZELNUT CHOCO DRINK 15 g VH Selection + 10 g Caprimo Café Noisette

IRISH CREAM CHOCO DRINK 15 g VH Selection + 10 g Caprimo Café Irish

Băuturi pe bază de ciocolată albă cu arome

  • Sortimentele pe bază de ciocolată albă duc băuturile la un alt nivel!

CARAMEL WHITE CHOCO DRINK 13 g VH Ciocolată albă + 12 g Caprimo Café Caramel

IRISH CREAM WHITE CHOCO DRINK 17 g VH Ciocolată albă + 8 g Caprimo Café Irish

Băutura dumneavoastră pe bază de ciocolată cu arome iuți

  • Utilizarea unui lapte aromat în locul produsului instant complet este ideea din spatele inovației noastre de produs
  • Cu noul nostru Chai Latte aveți multe avantaje!
  • Acum puteți aduce un plus de aromă cafelei sau ceaiului dumneavoastră
  • Se recomandă dozarea cu ciocolată!

CINNAMON MILK CHOCO DRINK 12 g Caprimo Chai Latte + 13 g VH2

Băutura dumneavoastră pe bază de ciocolată cu arome fructate

  • Cacao amestecată cu ceai de fructe de pădure pentru a crea o băutură fructată!
  • Cacao amestecată cu ceai de lămâie pentru a crea o aromă fresh, neîndulcită

WILD FRUIT CHOCO DRINK 1,5 g Ceai de fructe de pădure Caprimo + 23,5 g VH Selection

Afla mai multe despre “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*