Grandeur International Exhibition Group: Colaborăm în lupta împotriva epidemiei de Coronavirus

Ca unul dintre cei mai importanți organizatori de expoziții din China, Guangdong Grandeur International Exhibition Group a considerat întotdeauna sănătatea și siguranța expozanților și vizitatorilor noștri o prioritate. De la izbucnirea Epidemiei de Coronavirus, compania chineză s-a angajat activ în războiul împotriva bolii, urmărind cu atenție situația care evoluează rapid și făcând tot ce le stă în putință pentru a ajuta la oprirea răspândirii acesteia.

La nivel național, apar semne de încetinire a răspândirii epidemiei de coronavirus

Controlul și prevenirea epidemiei nu este doar responsabilitatea Chinei, ci și a întregii societăți internaționale. Pentru a colabora mai bine cu comunitatea globală în combaterea virusului și pentru a oferi persoanelor fizice din afara granițelor Chinei o înțelegere mai bună a situației, am creat împreună cele mai recente actualizări privind statusul răspândirii bolii din China și provincia Guangdong.

La debutul focarului Covid-19, China a luat o serie de măsuri eficiente pentru a împiedica răspândirea virusului în întreaga țară, inclusiv suspendarea întregului trafic de călători din și către Hubei, interzicerea adunărilor publice la nivel național, sfătuirea cetățenilor să se supună auto-carantinei, educarea publicului prin intermediul mass-media, în privința prevenirii eficiente a bolii la nivel național, prelungirea vacanței prilejuită de Anul Nou Chinezesc pentru a întârzia reluarea activității economice, etc.

Guangdong preia inițiativa în prevenirea epidemiei

În provincia Guangdong, care este populată de 113 milioane de persoane, există doar 1.151 de cazuri confirmate, conform ultimelor date. Capitala sa, Guangzhou, cu muncitori migranți reprezentând 66% din cei 15 milioane de rezidenți permanenți, are doar 313 cazuri confirmate. Se poate observa că provincia Guangdong s-a descurcat bine în prevenirea epidemiei și a fost mai puțin afectată de virus. Considerăm că în curând se va relua cooperarea la nivel de afaceri dintre Guangdong și restul statelor!

Deși Guangdongul este la o distanță de kilometri față de epicentrul focarului, acesta a întărit măsurile de combatere a noii epidemii de Coronavirus, inclusiv prin lansarea apelului către cetățeni să poarte măști în locuri publice și să își măsoare temperatura la intrarea în locuri publice sau la utilizarea transportului public, în același timp statul urmând să asigure ventilația și dezinfectarea frecventă a locurilor publice, etc. Ba mai mult, persoanele care se întorc din provincia Hubei, precum și cele cu care au intrat în contact, vor fi în carantină timp de 14 zile în hoteluri desemnate, pentru care sunt disponibile necesități gratuite și servicii de sănătate.

Datele Comisiei Naționale de Sănătate din China arată că în 13 provincii și municipalități chineze (Shanxi, Mongolia Interioară, Shanghai, Yunnan, Xinjiang, Fujian, Jiangsu, Qinghai, Liaoning, Guizhou, Ningxia, Gansu, Tibet) nu s-au raportat cazuri noi în intervalul 18-20 februarie, iar în Guangzhou, unde se vor desfășura o mulțime de evenimente expoziționale, nu s-a mai înregistrat niciun caz nou timp de 4 zile (februarie 17-20).


2020 Asia RV&RA Fair&Summit (VR&AR Fair 2020) – Expoziția dedicată Realității Virtuale și Realității Augmentate din China
Data: 10-12 mai, 2020
Locație: Complexul Expozițional de Import și Export din China, Guangzhou Pazhou, China

Website: www.vrarfair.com

RV & RA Fair este o nouă platformă demonstrativă pentru produse RV (Realitatea Virtuală) și RA (Realitatea Augmentată) de ultimă generație. Nu numai că expoziția intenționează să accelereze dezvoltarea industriei RV și RA a Chinei, dar urmărește și să faciliteze cooperarea internațională și schimburile tehnologice. Până în februarie anul acesta, peste 70 de companii recunoscute la nivel internațional au decis să participe la expoziție, dintre care 48% sunt expozanți fideli din 2019. Printre ultimii expozanți înscriși se numără NetVios, 3Glasses, Digital Domain Space, SIGHT PLUS, Realis, LETINVR, Deepoon VR, LINGXI AR, Quanshi VR, RealMax AR, 7Invensun, Zhuoyuan VR, DGMA VR, etc. 

2020 Guangzhou Int’l – Expoziția de aparate de vending și autoservire (VMF 2020)
Data: 10-12 mai, 2020
Locație: Complexul Expozițional de Import și Export din China, Guangzhou Pazhou, China
Website: www.chinavmf.com

Evenimentul a fost inițial programat pentru 4 – 6 martie 2020 iar acum este mutat pe 10 – 12 mai 2020, locul evenimentului rămânând același.

2020 Asia Amusement & Attractions Expo
Data: 10-12 mai, 2020
Locație: Zona A a Complexului Expozițional de Import și Export din China
Website: www.aaaexpos.com 

Sunt doar 3 expoziții susținute de revista noastră de-a lungul timpului și care, datorită coronavirusului, se vor desfășura în același timp și în aceeași locație în acest an.

Alte evenimente expoziționale organizate de Grandeur International Exhibition Group care se vor desfășura în perioada 10-12 Mai 2020.

  • 2020 Asia Smart Digital Signage Expo (SDSE 2020)
  • 2020 Asia Digital Display & Showcase Expo (DDSE 2020)
  • 2020 Asia Multimedia Technology & Interactive Projection Expo (MTIP 2020)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*