Au trecut 9 ani de când am demarat proiectul Vending Inside. Mulțumim tuturor acelora care ne-au sprijinit în tot acest răstimp! Vom continua să fim principala cale de comunicare în industria de vending din România și vom fi mereu un suport pentru industrie.

În materialul de Cover Story, Barry Callebaut lansează conceptul Bar à Cacao, un nou mod de a vă prepara băuturile. Acum puteți amesteca pudra cu aromă de cappuccino cu cea de ciocolată și cafea pentru a obține până la 12 băuturi noi! Cu Bar à Cacao, nu doar că veți oferi consumatorilor experiența plăcută a băuturii lor calde preferate. De acum încolo, clienții pot combina băuturile după propriul gust, cu ciocolată, cappuccino aromat, lapte sau ceai și pot descoperi la nesfârșit câte o nouă experiență gustativă.

În această ediție vă prezentăm un interviu de maxim interes cu Președintele Autorității Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), domnul Dr. Robert Chioveanu, care lămurește câteva subiectede interes pentru industria de vending precum modalitatea în care ar trebui să se prezinte un automat care deservește produse (calde/reci) consumatorului saucare sunt cele mai mari pericole cu care se pot întâlni consumatorii în cazul în care utilizează automate de vending care nu sunt conforme cu normele în vigoare, dar am discutat și despre alte lucruri care ar putea să vă intereseze.

Metrorex continuă să acorde importanță vendingului și înțelege beneficiile acestuia pentru călătorii săi. Metrorex a introdus noi sisteme de vânzare şi plată folosind POS-ul, tehnologia contactless şi respectiv automatele de vândut cartele pentru a moderniza mijloacele de plată, pentru a se alinia tendinţelor actuale, dar mai ales pentru a veni în sprijinul publicului călător. Vă invităm să aflați mai multe dacă le veți citi materialul.

Lectură obligatorie! Ni s-a părut util să știți cum se prezintă piețele de vending din jurul nostru. În felul acesta vă veți da seama că avem o piață importantă și de perspectivă. Cu ajutorul Asociației Europene de Vending suntem în măsură să vă oferim date, informații despre piețele de vending din jurul nostru – Europa Centrală și de Est.

Acestea sunt doar câteva dintre recomandările noastre. Vă lăsăm să descoperiți și singuri restul subiectelor.

Vending Inside își continuă misiunea și pe mai departe…

Afla mai multe despre “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*