Pandemia de COVID-19 a afectat atat viata personala cat si viata profesionala a tuturor locuitorilor tarii noastre. Asa cum era normal anumiti intreprinzatori profita de aceasta situatie si incearca sa isi vanda produsele in cele mai inedite feluri.

Unul dintre acesti intreprinzatori este compania Visto International care a hotarat sa comercializeze masti de protectie, manusi si gel dezinfectant, produse care pot fi folosite pentru protectia infectorii cu COVID-19. Un demers demn de lauda avand in vedere faptul ca automatul de vending care furnizeaza aceste produse poate fi usor folosit, este la indemana consumatorilor oferind acestora solutii multiple de plata (cash, card, contactless).

Trebuie sa mentionam ca preturile practicate de comerciant sunt asemanatoare cu preturile pe care le regasim in farmacii. Masca de protectie cu 3 straturi costa 3,5 lei, masca de protectie FFP2 20 de lei. De asemenea in oferta se regasesc si pachete cu o masca si doua perechi de manusi la pretul de 5 lei saudoua manusi si patru perechi de manusi la pretul de 10 lei. Pe langa manusi si masti, in automatul de vending se mai gasesc ochelari de protectie la 15 lei precum si gel dezinfectant ambalat in diverse cantitati.

Locatia in care se gaseste automatul cu produse de protectie este Piata Cibin din Sibiu. Se pare ca se doreste amplasarea acestui tip de automate de vending si in orase precum Bucuresti, Suceava sau Constanta.

Dupa cum spuneam mai sus consideram ca initiativa este una laudabila si asteptam cu nerabdare sa vedem daca pe piata vor exista si alti operatori de vending care se vor hotara sa vanda acest tip de produse.

source: Agerpress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*