Este clar, inca de la inceputul anului ca viata noastra, asa cum o stiam noi s-a schimbat. Pandemia de COVID-19 se pare ca este inceputul uneia dintre cele mai mari crize cu care omenirea s-a confruntat pana acum. Cu toate acestea este stiut faptul ca in momentele de criza omenirea inoveaza si astfel accelereaza dezvoltarea tehnologia, care intr-un final ne face sa trecem peste momentele grele, iata ca au aparut micro-piete mobile.

Si in vending producatorii nu stau pe loc si vin in intampinare consumatorului final pentru a ii oferii produsele necesare.

Unul dintre producatorii de acest fel este Carts Blanche care a dezvoltat VendaMarts, o solutie prin care operatorii o pot folosii pentru a venii in proximitatea clientilor, astfel acestia nemaifiind obligati sa isi faca cumparaturile in locatii aglomerate aflate uneori la distante considerabile.

VendaMarts este mai exact o micro piata mobila care livreaza bunuri de larg consum clientilor. Ca sa fim si mai exacti, VendaMarts este o”remorca” in care sunt incorporate mai multe automate de vending care ofera produse proaspete preambalate. Fructe, legume, carne, oua, unt, paine, bauturi, produse congelate, produse de prim ajutor, toate pot fi livrate in diverse cartiere, zone rurale sau complexe de birouri.

In VendaMarts pot fi amplasate 10 automate de vending, obtinandu-se astfel nu mai putin de 10 linii de autoservire. Partea interesanta consta in faptul ca nu este nevoie de interactiunea cu un vanzator, ocupa un spatiu de doar 20 mp si poate unctiona non-stop.

Carts-Blanche-vendacart-mobile-vending

Aparitia VendMarts are sansa sa revolutioneze vending-ul asa cum il cunoastem noi. Mobilitatea, automatizarea si tehnologia adunate sub un singur acoperis face ca aceasta solutie sa fie promitatoare.

Design-ul trailerului / remorcii in care sunt amplasate automatele de vending permite amplasarea de ATM-uri, televizoare, cuptoare cu microunde, automate cu bauturi calde / bauturi reci etc.

Trebuie mentionat ca aceasta noua idee de a face vending a plecat din USA, Carts Blanche fiind compania si remane de vazut daca va fi implementata la nivel mondial sau va ramane doar pe plan local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*