Lumea s-a schimbat foarte mult in ultimele luni, toate industriile au invatat ca trebuie sa se adapteze pentru a supravietuii. Inclusiv industria de vending a aratat ca nu este imuna la efectele pandemiei prin care trecem.

Pentru a veni in intampinarea noii normalitati, Brodericks a dezvoltat doua produse tehnologice care permite clientiilor sa achizitioneze produse oferite de automatele de vending fara nici o atingere.

Aplicatia Pay4vend permite clientilor sa plateasca produsele pe care doresc sa le achizitioneze cu ajutorul smartphone-ului, fara sa foloseasca cash sau sa atinga butoanele automatului.

Sistemul de selectie a produselor de la distanta, Airtouch Tech, detecteaza degetul clientilor de la o distanta de 2 cm, rezultand ca astfel nu mai este nevoie sa intre in contact cu automatul de vending.

Industria de vending mondiala incearca sa se adapteze prin inovatie in asa fel incat sa castige increderea consumatorilor, speram ca si operatorii de vending din tara noastra vor avea dorinta de deschidere necesara pentru a ramane in pas cu trendurile impuse de marii operatori globali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*