Foot vending, o noua inovatie madein Japonia. De-a lungul vremii, de multe ori am scris despre vendingul din  Japonia și modul în care aceasta tara da trendul în ceea ce privește tehnologia la nivel mondial (fie ca este vorba de vending sau alte industrii).

Vremurile pe care le trăim este clar ca nu sunt cele mai bune sau cele mai sigure. Criza cauzata de pandemia cu care ne confruntam ne obliga sa suplinim anumite nevoi cu soluții pline de inventivitate.

Asa cum era de așteptat inginerii japonezi care lucrează în industria de vending au construit un aparat care oferă consumatorilor posibilitatea de a îl acționa cu piciorul.  O soluție pe cât de simpla pe atat de benefica,  astfel reușind sa minimizeze contactul cu aparatul și astfel posibilitatea răspândirii Covid prin intermediul acestuia.

Dupa cum spuneam solutia este foarte simpla, la baza aparatului fiind instalate mai multe “pedale” prin a căror apasare se poate selecta produsul dorit din aparat.

foot vending

Pe lângă posibilitatea de selecta produsul dorit, exista și o alta pedala care deschide ușa de plastic ce protejează incinta în care cade produsul selectat si de unde acesta asteapta sa fie preluat de client. Aceasta este încă o facilitate care nu face decât sa minimize contactul cu acest aparat.

Desigur, produsele din acest aparat pot fi plătite contactless. În situația în care acest aparat va fi bine primit de consumatori, producătorul urmeaza sa dezvolte o aplicație telefonica prin care sa poată fi plătite produsele și un sterilizator UV care sa fie montat în incinta de preluare a produselor.

Intra si tu in CATALOGUL NATIONAL ONLINE AL FIRMELOR DE VENDING DIN ROMANIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*