Vending Inside a decis ca, după o pauză forțată de pandemia de covid și de lunile de vară, să reia exclusiv în format online publicarea revistei. A fost o decizie dificilă dar necesară, ținând cont de condițiile economice actuale. Zona de online ne oferă beneficiile sale pe care vă invităm să le accesați începând de astăzi înainte: costuri reduse, vizibilitate permanentă a conținutului dvs, rapiditate în implementarea campaniilor de comunicare, cuantificarea mai ușoară a rezultatelor.

Vending

Așadar Faza 1 a proiectului nostru este trecerea în online a comunicării pe care înainte o aveam pe print, apoi Faza 2 va reprezenta transformarea lui VendingInside.ro într-un market place și fructificarea oportunităților ce au început să se ivească de mai multe luni de zile în această zonă de B2B.

Site-ul va avea conținut editorial de prezentare a produselor, ofertelor, și companiilor dar va continua să prezinte cu acuratețe și felul în care se desfășoară activitatea în domeniul nostru publicând în continuare informații și puncte de vedere relevante din legislație, operare, ecologie, samd, în general prezentarea mediului de afaceri în care activăm.

Faza 3 va reprezenta momentul în care fiecare dintre furnizorii de produse și servicii vor avea suficiente de oferit și de vândut pe VendingInside.ro, companiile vor vinde și cumpăra folosind platforma noastră, expunând oferte speciale pe care le veți găsi doar aici.

VendingInside.ro are după aproape 10 ani multe de oferit în zona de vending, având cel mai mare conținut posibil acumulat într-un deceniu de existență. Nu există căutare care să utilizeze cuvinte cheie precum automate sau vending care să nu scoată în cale dumneavoastră site-ul nostru. Ancorele mediatice realizate pe site-ul nostru diverșilor noștri clienți sau subiecte de interes sunt și acum prezente pe site și dezoltă interes și trafic în căutările oamenilor.

Dacă veți utiliza și platforma de transmitere a newsletterului VendingInside.ro care oferă comunicare către peste 2.400 de adrese de email veți avea o imagine de ansamblu completă de cât de important este site-ul nostru pentru industria de vending din România.

Afla mai multe despre “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*