Automatele de vending touchless, tot mai multe companii producatoare incearca sa tina pasul cu vremurile triste pe care le traim si sa ofere operatorilor solutii care sa fie in concordanta cu normele sanitare pentru prevenirea raspandiri virusului COVID-19. Cel mai simplu mod de a ne ferii de o potentiala infectare este sa nu intram in contact cu virusul, prin urmare au aparut o serie de automate de vending touchless.

Automatele de vending touchless

Unele automate de vending touchless funcționează cu aplicații pe care le puteți descărca direct în smartphone-ul dvs. si puteti sa utilizați tehnologia NFC sau orice altă tehnologie de plată touchless. Acest lucru permite tranzacții fără numerar care sunt mai sigure, făcându-l ideal pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi campusurile școlare și birourile. În prezent, COVID-19 este încă printre noi și avem nevoie de măsuri de siguranță pentru a controla răspândirea virusului mai mult ca niciodată.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”

Indreptarea catre tehnologia touchless poate ajuta companiile să continue să funcționeze oferind clienților opțiuni sigure. De asemenea, aveți grijă de angajații dvs. care trebuie să lucreze, păstrând în același timp o serie de masuri de siguranța.

Tehnologia touchless poate împinge posibilitățile companiei dumneavoastra dincolo de așteptări, oferind soluții pentru a ajuta masele să se adapteze la starea de fapt actuală .

Ce pot face automatele de vending touchless pentru dumneavoastra

Tehnologia oferită de companii vine cu multe opțiuni pentru un vending sigur. Fac viata mai usoara operatorilor de vending, deoarece acestea vin cu funcții care îi păstrează atât pe proprietari, cât și pe clienți în siguranță la distanță de ceilalți. Atâta timp cât aveți acces la internet sau la date mobile pe telefon sau la o plată NFC, puteți efectua acțiuni în câteva atingeri – dar nu este tot ceea ce vă puteți aștepta de la automatele fără atingere:

Ecrane tactile antimicrobiene

Una dintre caracteristicile esențiale ale tehnologiei touchless este de a avea suprafețe hidrofobe pentru protecție 24/7 împotriva germenilor care cauzează boli. Există multe dimensiuni și tipuri ale acestor ecrane și, ca atare, există opțiuni compatibile disponibile pentru majoritatea automatelor existente.

Plati si conectivitate prin aplicație sau prin scanarea unui cod

În funcție de tipul de automat, puteți fie să utilizați o aplicație pentru a vă ajuta să vă conectați la acesta, fie să scanați un cod QR unic generat de dispozitiv. Puteți accesa informații despre produse și puteți alege diverse opțiuni pentru tranzacții rapide, fără a atinge automatul.

Serviciu clienți 24/7

Furnizorii acestor automate pun la dispozitia utilizatorilor personal atat pe partea de service at si client-service complet instruiți in spatele unor avataruri. Le puteți accesa fără a atinge mașinile, sporind experiența pozitivă a clienților.

Aplicatie comanda/plata automate de vending touchless

Tranzacții fără numerar

Cu aceste automate, puteți plăti pentru bunuri și servicii electronic. Aplicația pe care o descărcați asociată mașinii vă poate ajuta să vă accesați conturile sau cardurile pentru a vă plăti bunurile. Puteți sări peste călătorie la cel mai apropiat bancomat și să plătiți direct pentru ceea ce aveți nevoie – nu trebuie să purtați bani cu dvs. dacă există un distribuitor automat în apropiere.

Clapete de livrare automate

Unele distribuitoare automate au clapete care se deschid automat odată ce distribuie articole. De asemenea, se închid odată ce elementul este recuperat cu succes. Aceasta este o altă caracteristică fără atingere, care este practică și convenabilă chiar și fără circumstanțele actuale.

Sisteme de sterilizare

Unele distribuitoare automate fără atingere utilizează sterilizarea UV-C pe mecanismul său de distribuire odată ce tranzacția este finalizată. Elimină urmele de bacterii pentru a elimina posibilitatea contaminării din orice sursă potențială de infecție bacteriană și virală.

Tehnologia Air Touch

Unele distribuitoare automate sunt echipate cu tehnologie la distanță sau cu atingere aeriană, care permite consumatorilor să aleagă orice produs doresc la doi cm distanță de panoul electronic. Arată doar un deget fără a atinge, iar aparatul răspunde – acest lucru șterge posibilitatea de a contracta germeni prin atingere. Va trebui doar să atingeți articolele pe care le distribuie mașinile.

Clientii nu mai pierde bani

Cel mai rău lucru pe care îl poate experimenta un client cu un automat automat este că îți mănâncă banii fără să-ți ofere nimic. Din fericire, automatele fără atingere au o tehnologie avansată care previne blocarea articolelor și elimină riscul funcționării defectuoase a mașinii, deoarece acceptă numerar.

Interactiv de la distanță

Această tehnologie nu se limitează doar la automatele automate. Automatele moderne oferă clienților acces la diverse unități în care se pot bucura de muzică fără a-și folosi mâinile. Ei trebuie să opereze aceste mașini doar prin intermediul unui site web sau al unei aplicații pentru a crea liste de redare, a filtra genurile și a controla volumul. Clienții nu trebuie să se ridice și să controleze manual tonomatul.

Sunt igienice

Interacțiunile la distanță cu tehnologia nu sunt noi – au existat și în alte mașini, cum ar fi stațiile de spălat mâinile și dozatoarele de igienizare a mâinilor pentru clienții care au intrat în contact cu orice alte mașini. Aceste mașini au senzori încorporați care detectează automat mâinile dedesubt și distribuie în mod corespunzător apă, săpun sau dezinfectant pentru mâini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*