Prin Samplia beneficiile vendingului se văd și în zona de marketing, unde marile corporații încearcă să comunice cu clienții lor în feluri multiple.

Având în vedere că firmele care asigurau samplingul nu o mai pot face în condițiile pandemiei de covid prin operatori umani, s-au văzut nevoiți să apeleze la mașini. Așa au apărut în anumite zone aglomerate ale mall-urilor sau hypermarketurilor automatele de sampling, cele care oferă clienților produse dintr-un anumit brand în schimbul interacțiunii acestora cu aparatul de vending.

Samplia

Un exemplu este cel descoperit de noi în Sun Plaza zilele trecute în care un aparat Samplia (așa se numește operatorul acestui tip de aparat) oferă mostre de detergent Persil în doze (bidonașe cu detergent lichid) destul de consistente. Pentru a intra în posesia unui bidonaș cu detergent lichid Persil aparatul îți indică să descarci aplicația Samplia de pe Google Play sau App Store, introduci codul numeric scris pe aparat, iar automatul îți livrează gratuit produsul și ultimul pas este să ridici bidonașul de Persil din fanta aparatului de vending și să-ți spui părerea. Automatul este unul cu arcuri și îți oferă produsul fără probleme.

campanie de sampling Persil prin aparat de vending amplasat in Sun Plaza

Campania este foarte interesantă și am văzut destul de mulți oameni strânși în jurul aparatului și se aflau acolo nu doar din curiozitate ci și se înscriau la rând ca să beneficieze de produsul gratuit oferit de campanie. Iată cum vendingul oferă soluții la problemele pandemice și permite o experiență draguță, în plus vei folosii produsul și pe viitor îl vei achiziționa sau nu.

cele 3 etape prin care intri în posesia mostrei Persil

Intra si tu in “CATALOGUL NATIONAL ONLINE AL FIRMELOR DE VENDING DIN ROMANIA”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*