Bitcoin Eldorado-ul actual va beneficia de o retea de peste 300 de automate de schimb cryptomonede. Acestea urmeaza sa fie instalate pe teritoriul statului Florida.

Coinstar kiosks urmeaza sa fie amplasate in locatiile Winn-Dixie, Fresco y Mas, Harveys si alte magazine alimentare din statul Florida.

Coinstar kiosks – Bitcoin

Coinme detinatorii Coinstars kiosks a declarat că lucrează cu autoritățile de reglementare statale pentru plasarea automatelor de schimb. A obținut o licență pentru a oferi posibilitatea platii cu numerar pentru achiziționarea de bitcoin pentru rezidenții din Florida.

Afla mai multe despre “Cum operăm o afacere de vending”.

Reprezentantii companiei au declarat că achiziționarea de bitcoin la chioșcurile Coinstar prin Coinme transformă „în siguranță” numerarul în bitcoin instantaneu. Achizițiile de Bitcoin sunt disponibile imediat în portofelul Coinme fără a fi nevoie să introduceți informații separate despre portofel.

Bitcoin

Coinme operează cea mai mare retea schimb de numerar în criptomoneda din SUA, cu aproape 6.000 de chioșcuri Coinstar operate prin Coinme din supermarketuri, in 45 de state. Coinstar operează peste 22.000 de kiosks pe tot teritoriul SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*