Vendingul face ce știe mai bine în Japonia la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo, oferă comoditate și proximitate cumpărătorilor

Cine nu a mai fost în Japonia rămâne șocat de nivelul de civilizație din această țară. În plus, află că japonezii sunt ahtiați după tehnologie și automatizări. Tocmai de aceea aflați că de când au început Jocurile Olimpice de la Tokyo automatele japoneze distribuie totul, de la pizza la țigări și insecte comestibile. Bineînțeles că există chiar și unele de unde puteți cumpăra suveniruri olimpice. Sunt bune, mai ales că organizatorii au impus sportivilor care și-au terminat concursurile să părasească țara în maxim 48 de ore.

La magazinul oficial de mărfuri din centrul media al Jocurilor Olimpice de la Tokyo, se află un rând de automate, gata să servească cumpărătorii care vor să cumpere un suvenir pentru ei sau pentru cei dragi.

Cu doar câteva atingeri pe un ecran interactiv, clienții pot achiziționa căni, pungi, ochelari de soare și păpuși tradiționale „daruma”, care simbolizează norocul și perseverența, toate împodobite cu logo-urile olimpice și paralimpice.

Cu ocazia aceasta cei aflați la Tokyo în această perioadă au văzut că străzile, clădirile de birouri, mall-urile, stațiile de tren, practic orice loc care oferă un vad pietonal suficient de mare este înțesat de automate de vending, ceea ce permite oamenilor să se bucure de comoditatea de a cumpăra orice fără a sta la coadă, și mai ales, să beneficieze de proximitatea automatelor magice. De ce magice? Pentru că în Japonia orice dorință ai avea, aparatele de vending ți-o îndeplinesc.

sursa foto:mainichi.jp si albawaba.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*