Nayax a anunțat achiziția Weezmo, un start-up din domeniul tehnologiei axat pe conectarea experientei clienților cu achizițiile din magazinele online, generând o experiență îmbunătățită a clienților și creșterea vânzărilor pentru comercianți.

Cu ajutorul tehnologiei Weezmo, companiile își pot lega eforturile de marketing online de achizițiile fizice la punctele de vânzare. Aceasta urmărește procesul de achiziție complet, măsurând în același timp impactul publicității digitale asupra tuturor vânzărilor online și offline. Folosind inteligența artificială, clienții Weezmo dobândesc o mai bună înțelegere a consumatorilor și eficiența campaniei, ducând la creșterea vânzărilor. Toate acestea duc la creșteri semnificative ale rentabilității investiției, datorită abilității de a conecta toate informațiile din magazin la comportamentul consumatorului online și de a traduce informațiile despre afaceri în execuție practică. Chitanța digitală în sine este o experiență captivantă pentru consumator, care conține oferte de vânzare personalizate, jocuri, feedback, videoclipuri și multe altele.

Citeste si “De ce vending? (perspectiva operatorului)”

Weezmo are clienti din Israel dar si din întreaga, branduri cunoscute precum Super-Pharm, Office Depot, McDonald’s, IKEA, H&O, Mahsanei Hashmal, Factory 54, Pizza Hut și H&M. Odată cu cumpararea de catre Nayax produsul va putea fi integrat în peste 65 de țări, obiectivul fiind continuarea extinderii activității Weezmo în mod semnificativ pe piețele din întreaga lume. Acești clienți s-au bucurat de rezultatele obținute prin integrarea tehnologiei Weezmo în “harta de trafic a clienților”.

Weezmo a fost fondată în 2015 de Shai Raiten și Sasha Glazman, programatori ale căror căi profesionale s-au intersectat de mai multe ori de-a lungul anilor. În timp ce ideea inițială pentru Weezmo a fost de a aborda problema chitanțelor de hârtie și a impactului acestora asupra mediului, în timp, conceptul a crescut în actuala sa forma.

Afla mai multe despre “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*