Cele mai stilate cafenele sunt locuri de intalnire si petrecere a timpului liber, a caror prag este trecut atat de oamenii obisnuiti cat si a personalitati importante. Multe asemenea stabilimente si-au dovedit “atractibilitate” vreme de zeci sau chiar sute de ani, motivele fiind multe… arhitectura, meniul, atmosfera…

Caffe Florian,Veneția, Italia

Caffe Florian

Caffe Florian, situata în Veneția, Italia, a fost înființata în 1720 și este cea mai veche cafenea în funcțiune continuă din Italia si din lume! Această cafenea dorește să stai și să te bucuri de muzică frumoasă, să fii servit pe tăvi de argint, să te bucuri de Piața San Marco cea plină de viață și să te bucuri de istorie.

Majestic Café, Porto, Portugalia

Majestic Café

Înființată în 1921, Majestic Café, a fost proiectată de arhitectul João Queiróz și inspirată de lucrările maestrului său Marques da Silva, este și astăzi unul dintre cele mai frumoase și semnificative exemple de Art Nouveau din Porto.

Fațada de marmură și elementele florale frumoase și formele înfășurate sunt o reflectare a stilului decorativ din acea vreme.

New York Café, Budapesta, Ungaria

New York Café

Cafeneaua New York din Budapesta a fost numită de mulți „cea mai frumoasă cafenea din lume”. Palatul New York a fost construit în stil eclectic renascentist italian și a fost deschis pe 23 octombrie 1894.

Citeste si “Inteligenta artificiala, interactivitatea si recunoasterea vocala vor fi tot mai prezente in vending.”

Meniul cafenelei amintește de bucătăria multiculturală a Monarhiei Austro-Ungare. Pur și simplu uluitor, veți dori să faceți câteva poze în timp ce vă opriți pentru o cafea.

Cafe Central, Viena, Austria

Cafe Central este o cafenea extraordinara situată în Viena, Austria. Cunoscuta a fi un loc de adunare al intelectualitatii, atat in trecut cat si in prezent, Cafe Central este o cafenea frumoasă care se mândrește cu arhitectura venețienă din epoca Trecento.

Un revoluționar (Troțki), un psihanalist (Freud), mai mulți scriitori și poeți (inclusiv Polgar, Zweig și Altenberg) și un arhitect (Loos) au intrat în cafenea de-a lungul vremii.

La Casa del Caffe Tazza d’Oro, Roma, Italia

La Casa del Caffe Tazza d’Oro

Situata lângă Pantheon, Tazza d’Oro a avut întotdeauna un loc special în inima iubitorilor de cafea. Cafeneaua Tazza d’Oro (cupa de aur) a fost deschisă într-o clădire de lângă Panteon în 1946. Mai mult decât un simplu bar de cafea, acesta este o torrefazione – adică își prăjesc propria cafea pentru a creea blend-uri care sunt unice doar pentru clientii lor.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*