Automatele de vending, omniprezente din Japonia ofera acum o modalitate convenabilă pentru consumatori de a schimba lumea cu ajutorul „maruntului” pe care il au in buzunar.

automatele de caritate

„Automatele de caritate” au apărut în ultimii ani ca un nou model de afacere care îi obligă pe proprietari să doneze o parte din vânzări organizațiilor caritabile.

Operatorii speră că inițiativa va fi una câștigătoare pentru comunitate și afaceri, care oferă consumatorilor un stimulent suplimentar pentru a le fi alese automatele in detrimentul competitiei din capitala mondială a automatelor.

În septembrie 2021, Kazuki Hirose, președintele KY, un antreprenor in domniul încălzirii, ventilației și a aerului condiționat din Yokohama, a instalat un „automat de caritate” la primul etaj al clădirii sale. Acest automat ofera băuturi îmbuteliate.

„Vecinii m-au abordat pentru a-și exprima bucuria că sunt capabili să dea înapoi societății”, a spus Hirose.

Compania a ales să doneze încasările către Japan Team of Young Human Power, o organizație nonprofit din Tokyo care lucrează pentru a construi școli în Cambodgia și în alte părți ale globului. Întrucât compania trebuie să plătească factura pentru electricitate și alte costuri generate de automat, suma donației ajunge la doar 1 yen pentru fiecare bautură vândută. Ideea a atras mulți susținători, inclusiv unii care călătoresc pe distanțe lungi special pentru a cumpăra băuturi de la aparat.

Interesul pentru automatele de caritate este în creștere, potrivit unei organizatii nonprofit din Tokyo, care conectează organizațiile caritabile cu companiile care doresc să participe la inițiativă. Grupul a spus că din 2015 până în 2020, numărul de instalații de automate s-a triplat. În 2015 au fost instalate 80; în 2021, instalațiile au crescut la 270.

Automatele de caritate, sunt dotate cu grafice care anunță numele și activitatea organizației caritabile beneficiara, ies în evidență pe stradă. Beneficiarii inițiativei sunt mulțumiți atât de donații, cât și de expunere.

În anul fiscal 2021, Nippon Foundation a instalat 486 de automate noi la organizațiile de asistență socială și in alte locatii, ducând la 8.110 totalul de automate de caritate. Fundația donează 10 yeni per sticlă de băutură vanduta– într-un an, reusind sa adune aproximativ 280 de milioane de yeni (aproape 2,5 milioane de dolari) pentru a sprijini copiii cu boli terminale.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*