OTI dezvoltă și vinde soluții de plată inteligente pentru „mașini nesupravegheate”, cu o bază de clienți atractivă și prezență puternică pe piețele strategice. Achiziția va sprijini expansiunea continuă a afacerii Nayax.

OTI a generat venituri de aproximativ 10,7 milioane USD în primele 9 luni ale anului 2021.

OTI

Nayax, o platformă globală de simplificare a comerțului și plăților, concepută pentru a permite comercianților cu amănuntul să ofere consumatorilor experiențe de comerț digital, fără numerar, conectat și să sporească loialitatea și conversia consumatorilor, a anunțat că a încheiat o intelegere pentru a achiziționa On Track Innovations Ltd. (OTI), pentru aproximativ 4,5 milioane $.

NAYAX

Achiziția se va finaliza în două etape. În primul rând, Nayax va împrumuta OTI aproximativ 5,5 milioane de dolari pentru a-și rambursa datoriile restante. Împrumutul Nayax va fi rambursat în doi ani, cu o dobândă anuală de 10%. În următoarea fază, in termen de 21 de zile de la semnarea acordului de împrumut, OTI va fi absorbită în totalitate în Nayax în contrapartidă pentru 4,5 milioane de dolari.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*