Continuam cu a doua parte a articolului despre tendintele industriei de vending in 2022, in care vorbim despre tendintele indutriei noastre in anul pe care tocmai l-am inceput.

5. Micro-piețe, micro-piete, micro-piete….

Imaginați-vă un spațiu complet cu autoservire în care clienții pot intra, își pot selecta produsul manual și pot plăti folosind plata contactless. Aceasta este o micropiață, un hibrid bazat pe tehnologie între un automat, o cantină cu autoservire și un magazin alimentar.

micro-piete

Aceste soluții vin rapid in viata noastra, deoarece oferă beneficii uimitoare în ceea ce privește alegerea și confortul clienților și în ceea ce privește eficiența operatorilor.

De fapt, micro-piețele sunt segmentul cu cea mai rapidă creștere în spațiul de vending, cu o creștere de 39% din 2018 până în 2020. Impulsat de cerințele pietei in ceea ce priveste normele de igienă, platile contactless și o mai mare comoditate in a alege produsele, cu siguranta vom avea o crestere consistenta a acestui segment al industriei de vending.

6. Retehnologizarea duce la durabilitatea, reducând în același timp costurile.

Practicile de afaceri durabile vor fi probabil tendință deceniului, în toate industriile. O modalitate prin care industria de vending își va face partea este prin retehnologizare si modernizare.

Faptul ca tehnologiile se schimbă în ritm alert, nu înseamnă că automatele vechi trebuie vândute sau reciclate. Prin echiparea mașinilor vechi cu cea mai nouă tehnologie – inclusiv ecrane tactile, dispozitive de plată de ultimă generație și capabilități Internet of Things (IoT) – vânzătorii pot reduce consumul de deșeuri, oferind în același timp valoare clienților și reducând costurile de întreținere.

7. Tehnologia va genera extra-confort pentru clienți și operatori de vending in 2022.

Aparatele de vending nu mai sunt cutiile ciudate care erau odinioară. De fapt, interacțiunea cu clienții în vânzări a depășit procesul lor de plată. Echipate cu noi tehnologii, mașinile pot oferi clienților o experiență mai completă – cu o selecție mai ușoară a produselor, depanare și oportunități de servicii diverse pentru clienți.

Dar beneficiile tehnologiei nu se fac simtinte doar pentru clienți. Automatele inteligente utilate cu servicii de telemetrie oferă operatorilor posibilitatea unei întrețineri mai ușoare, o gestionare mai bună a stocurilor și o eficiență sporită a costurilor. Tehnologia promite o experiență de vânzare îmbunătățită pentru toată lumea.

8. Android vine să revoluționeze platile.

Cu automate de vending „dotate” cu sistemul Android, schimbări mari se prevad in viitor. Aceste dispozitive de plată care functioneaza cu ajutorul unor aplicații, oferă funcții potențial nelimitate. Vorbim noi oportunități de întreținere, plată, publicitate și multe altele – toate pe un singur dispozitiv.

vending in 2022

Tehnologia bazată pe aplicații este viitorul plăților în locații nesupravegheate și supravegheate. Va reduce costurile de instalare și întreținere pentru operatori, oferind în același timp o interfață în care utilizatorii au deja încredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*