Acest automat de burgeri pregătește un burger în doar șase minute!

Dacă ați fost vreodată la un aparat de vending, știți că acestea sunt de obicei destinate unor produse precum chipsuri, băuturi sau bomboane.

Dar un automat special din Jersey City, New Jersey, oferă mult mai mult decât atât.

Acesta servește burgeri fierbinți preparați la comandă prin simpla apăsare a unui buton. Aparatul, numit RoboBurger, a fost instalat recent în interiorul Newport Centre Mall.

automat de burgeri

Compania, co-fondată de Audley Wilson, servește “burgeri proaspăt gătiți la grătar, de calitate de restaurant, de la zero”. Prima lor mașină poate fi găsită la ieșirea nordică a mall-ului, la etajul al doilea.

Ducând era restaurantului COVID-19 pe noi culmi, aparatul de vending oferă o experiență completă de comandă și livrare fără contact prin intermediul unui “jgheab” aflat în partea din față a aparatului.

În ciuda constrângerilor fizice ale unui aparat de vending, RoboBurger folosește un proces de gătit în cinci etape. Aparatul frige chifteaua, prăjește chifla, distribuie condimentele, asamblează burgerul și livrează mâncarea clientului. Mașina include un frigider interior, o plită automată și o unitate de curățare.

Cu ajutorul unui ecran tactil, clienții pot adăuga toppinguri la burgerul lor în timp ce robotul frige chifteluța și o livrează după aproximativ șase minute. Aparatul acceptă carduri, Apple Pay și Google Pay.

Chiftelele de la RoboBurger sunt 100% carne de vită hrănită cu iarbă, ceea ce rotunjește costul unui burger la aproximativ 7 dolari bucata.

Afla mai multe despre “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*