Criza din domeniul sănătății a evidențiat meritele distribuitoarelor fără personal, ceea ce a dus la o avalanșă de produse noi – și uneori bizare – oferite de vendomate.

Yo-kai Express, o platformă de restaurante autonome fondată în 2016, oferă meniuri de mancare fără contact, proaspăt pregătite, cu o gama de meniuri în expansiune – 24 de ore pe zi.

Implementată deja în 50 de locații din Statele Unite – hoteluri, școli, spitale, zone de luat masa ale companiilor și stațiuni de schi, pentru a numi doar câteva – startup-ul din Silicon Valley a intrat recent pe piața din Japonia, țara care i-a oferit sursa inițială de inspirație. Trebuie sa recunoastem ca Japonia este epicentrul mondial a automatelor de vending!

Yo-kai Express

Deși numărul de aparate de vending din Japonia a scăzut în ultimii ani, această națiune se mândrește încă cu cel mai mare număr de vendomate pe cap de locuitor dintre toate țările. Iar pandemia COVID-19 a evidențiat avantajele acestor vânzători fără personal, ceea ce a dus la o avalanșă de produse noi – și uneori bizare – oferite oferite de acestea.

La începutul lunii aprilie, Yo-kai a instalat vendomatele de ramen la Aeroportul Haneda, la Gara Tokyo și într-o parcare din cartierul central Minato Ward al capitalei. Până la sfârșitul anului, firma speră să introducă 250 de astfel de aparate în toată țara, iar în anii următori se preconizează alte sute.

Intra si tu in “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*