Selecta a anunțat un nou parteneriat strategic cu compania de dulciuri și snacks-uri Mars Wrigley, prin care companiile vor introduce o nouă generație de automate de vending inteligente, cu ecrane tactile ușor de utilizat, informații detaliate despre produse, precum și procesare inteligentă și modernă a plăților.

Parteneriatul se bazează pe pozițiile de lider de piață ale ambelor companii pentru a crea noi oportunități pe piața europeană a aparatelor de vending.

Selecta este lider de piață pe continental nostru în domeniul soluțiilor de autoservire a cafelei și a produselor alimentare de proximitate în spațiile office și în spațiile publice, în timp ce Mars Wrigley este producător de top de ciocolată, gumă de mestecat, bomboane mentolate și dulciuri cu fructe.

Noile aparate de vending care vor fi introduse sunt dotate cu ecrane tactile de 48 de inci pentru a afișa produsele în mod dinamic și interactiv pentru consumatorii. Acestia pot accesa pe ecran informații detaliate despre produse și informații nutriționale, pot achiziționa mai multe produse într-o singură tranzacție și pot primi sugestii de produse personalizate. De asemenea, aparatele de vending oferă publicitate video, actualizări ale planogramelor de la distanță și caracteristici atrăgătoare ale produselor, cum ar fi animații ale imaginilor.

Citeste si “Instalarea de ATM-uri pentru BITCOIN a incetinit pentru prima data de la aparitie”.

Această soluție digitală de vending este potrivită oriunde – la locurile de muncă, aeroporturi, gări, universități și spitale. Selecta Group plănuiește să instaleze între 500 și 1.000 de aparate de vending în Marea Britanie și să extindă soluția pe alte piețe din Europa continentală, inclusiv Germania, Italia, Austria, Franța și Țările de Jos.

Afla mai multe despre “Catalogul Naţional Online al Firmelor de Vending din România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*