Piața globală a aparatelor de vending este posibil să ajunga la 130 de miliarde de dolari în 2032, în timp ce se va extinde cu un CAGR de 9%.

Domenii in care se anticipeaza cresteri

Adoptarea din ce în ce mai frecventă a unui aparat de vending într-un număr mare de cluburi de fitness din întreaga lume pentru a oferi clienților lor suplimente precum băuturi răcoritoare, batoane proteice, băuturi energizante și altele, se anticipează că va stimula cererea de aparate de vending.

Creșterea cererii de cafea și băuturi energizante în diverse verticale se anticipează că va extinde utilizarea aparatelor de vending cu amănuntul. Jucătorii de pe piață iau diverse inițiative care pot stimula creșterea pieței în perioada de prognoză. De exemplu, în iulie 2022, Coca-Cola a anunțat lansarea unui nou aparat de cafea revoluționar. Compania se va concentra pe aparatele sale de vending de cafea numite “Costa Smart Cafes”. Astfel de factori sunt susceptibili să stimuleze piața aparatelor de vending în perioada urmatoare.

Posibile probleme

Printre problemele cu care se vor confrunta operatorii pe partea de cheltuieli sunt legate de faptul ca echipamentele necesită o întreținere ridicată și un risc ridicat de jaf, ceea ce este probabil să limiteze creșterea industriei în perioada de prognoză. Cu toate acestea, se preconizează că cererea tot mai mare de aparate de vending în diverse spații, de la birouri la restaurante de lux și de la baruri aglomerate la locuri publice, va contracara factorii de împiedicare și va impulsiona creșterea pieței aparatelor de vending cu amănuntul.

Principalii jucatori

Printre principalii jucători de pe piața globală a aparatelor de vending pentru comerțul cu amănuntul se numără Azkoyen Group, Cantaloupe Systems, Westomatic Vending Services Limited, Royal Vendors, Inc., Glory Ltd., Sanden Holding Corp., Seaga Manufacturing Inc., Orasesta S.p.A, Sellmat s.r.l. și Fuji Electric Co., Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*