Am început activitatea în anul 1997, cu sediul în Tîrgu Mureș. Devenind producători de sandwich prin lansarea sandwichurilor și gamei de produse Bite, ne-am conformat tendințelor din această industrie și am pornit la drum cu un obiectiv clar: acela de a oferi clienților sandwichuri gustoase, sănătoase, ușor de consumat și mereu în pas cu evoluțiile culinare.

Bite Sandwiches înseamnă vending

Am decis să venim în fața dumneavoastră să ne prezentăm oferta de produse dedicate vendingului pentru că produsele ce le vom prezenta în acest articol sunt adaptate pentru automatele de vending. Avem o gamă diversificată de produse și toate sunt realizate într-o unitate autorizată ISO22000, aceasta înseamnă că suntem total dedicați cerințelor privind asigurarea siguranței alimentelor ceea ce permite produselor noastre să aibă un termen lung de valabilitate.

Bite Sandwiches
Bite Sandwiches

Sandwichuri, limonade și dulciuri

Pe lângă producerea de sandwich-uri ne-am diversificat activitatea și am introdus în portofoliul nostru de produse Limonade 100% naturale și dulciurile artizanale.

Gama variată de produse ne permite să atragem un număr mai mare de cumpărători, de la cei care doresc o gustare sau o băutură răcoritoare, până la cei care caută o masă completă sandwich + răcoritoare + desert. Poți intra în posesia tuturor produselor printr-o singură comandă, către un singur furnizor. Prin rețeaua de desfacere bine pusă la punct, Bite onorează comenzi în întreaga țară.

Despre Produsele Bite

BAGHETE

În anul 2022 Bite Sandwiches a vândut peste 2 milioane de baghete în întreaga țară. Succesul Baghetelor Bite constă în echilibrul ideal între pâine și umplutură. Ce ne diferențiază de competitorii noștri este pâinea fără E-uri, conservanți sau grăsimi adăugate. Umplutura este ingredientul cheie al fiecărui sandwich, iar datorită experienței noastre de peste 15 ani în domeniu, am selectat cele mai populare și apreciate combinații de ingrediente și am creat sandwich-urile Bite. Baghetele sunt prelucrate artizanal în unitate certificată ISO22000 și care respectă normele HACCP. Baghetele sunt ambalate în atmosferă protectoare și astfel își păstrează prospețimea și au un termen mai lung de valabilitate de minim 10 zile.

BAGHETE
BAGHETE

Baghetele cu Maia: Pui și Bacon cu Sos Casear și Parmezan, Șnițel de pui cu ardei copt și muștar, Pastramă de vită coaptă în sos cheddar, Nuggets Vegetal Garden Gourmet cu ardei.

Baghetele Maia sunt cel mai nou tip de produs Bite și foarte rapid s-au clasat printre cel mai bine vândute tipuri de baghetă și cele mai apreciate de către consumatori. Prin adăugarea de maia în amestecul pus la fermentat se obține o pâine aerată și plăcută atât ca gust cât și ca textură. Pentru compoziția sandwich-ului s-au ales mixuri deja consacrate în industrie precum puiul fraged în combinație cu baconul crocant și sosul de parmezan, sau șnițelul de pui cu muștar și ardei copt.

Baghete clasice: Șnițel de pui cu sos muștar, Șnițel de pui cu sos iaurt, Șuncă și Mozzarella, Mușchi țigănesc, cașcaval și ardei gras.

Baghetele clasice nu dau niciodată greș și combinațiile de ingrediente garantat vor mulțumi și cel mai pretențios client. Pâinea este obținută din făină integrală pentru a menține toate calitățile nutritive ale bobului de gâu, iar simplitatea combinațiilor de ingrediente oferă baghetelor un gust pe care mulți îl îndrăgesc.

Baghete sofisticate: Piept de pui rotisat cu sos iaurt, gogoșari, parmezan și salată valeriană, Cotlet haiducesc cu telemea de Ibănești, cremă de brânză și castraveți covăsiți, Salam delikatesse cu piper, sos maioneză și muștar, mozzarella și ardei gras.

Baghetele sofisticate conțin cele mai surprinzătoare și reușite mixuri de ingrediente. Aceste baghete atrag cumpărătorii prin unicitatea lor.

LIMONADE

Limonadele noastre de 330ml necarbogazoase sunt obținute din suc stors de lămâie, pulpă de citrice și arome naturale. Fiecare limonadă are un gust aparte, de la gustul clasic până la cel îmbogățit cu mentă pentru o băutură mai revigorantă sau ghimbir pentru o aromă care să te umple de energie. Limonadele noastre sunt ideale pentru o gamă diversificată de potențiali clienți, cei care preferă un gust mai jucăuș se pot delecta cu limonada cu căpșuni, iar cei care doresc o băutură matură pot opta pentru limonada bitter nonalcolică, cu extract de ierburi de milano.

LIMONADE
LIMONADE

Limonadă retro precum și numele, este băutura clasică obținută din suc stors de lămâie.

Limonada cu mentă este băutura perfectă pentru sezonul cald. Menta complimentează gustul dulce acrișor al limonadei și îi oferă o senzație de revigorare și răcorire după care mulți cumpărători tânjesc.

Limonada cu ghimbir este concepută pentru cei care vor o senzație, nu doar o băutură. Ghimbirul cu un gust ușor picant, complimentează gustul dulce al limonadei. Limonada cu ghimber este una revigorantă care conferă energie.

Limonada bitter necarbogazoasă și non alcoolică în momentul actual este unică pe piață. Amărăciunea limonadei este dată de extrasul de chinină și de ierburi de Milano.

 

DULCIURI

DULCIURI
DULCIURI

Dulciurile noastre au la bază rețete atent gândite. Checurile cu morcov sau cele cu banane cât și batoanele de ciocolată cu lapte sunt prelucrate artizanal la noi în bucătărie.

Dulciuri: Baton de ciocolată de casă, Carrot Cake, Banana Cake.

Bite Sandwiches
Bite Sandwiches

Concluzie

În încheiere dorim să subliniem câteva aspecte esențiale ale produselor noastre. Toate sandwichurile realizate de noi sunt ambalate. Limonadele comercializate de noi sunt 100% naturale. Dulciurile produse de noi sunt prelucrate artizanal. Așadar, un singur furnizor oferă 3 game de produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*