Express Caffe Group este o companie de admirat! Au pornit acum 15 ani la drum cu un gând, cu un plan și cu o filozofie de business și au reușit. Aflați din acest articol cum au reușit, ce au reușit să facă și ce și-au propus pentru viitor. Faptele vorbesc, iar ei sunt fapte!

Anul post-pandemic, 2022, a fost unul bun

Companiile din grup – Express Caffe, Mazio Caffe și Wow Caffe au un domeniu foarte extins de activitate, începând cu operare directă, vending rece și cald, to go, o rețea proprie de magazine alimentare, distribuție mărci proprii, producție de monodoze, ambalare zahăr, precum și serviciile conexe. Prin urmare activitatea este una complexă, dar se poate spune că au avut un an bun, cu creștere pe fiecare divizie de business din grup.

Express caffe

Produsele marcă proprie sunt motorul companiei

Activitatea principală a grupului de companii este concentrată în jurul produselor marcă proprie – Homico, ce cuprinde mai multe sortimente de cafea boabe, toppinguri, Irish cappuccino, cappucino cu caramel, ciocolată caldă și ceaiuri, în mai multe variante. Imaginea unitară și o identitate clară a brandului este întărită și de gama de accesorii și consumabile. Printr-o muncă continuă, cu achiziții consolidate și cu suportul furnizorilor lor se pot mândri că oferă clienților lor produse de o calitate deosebită, dar poziționate în segmentul mediu de preț, cu beneficii clare pentru partenerii lor.

Marca Homico – o soluție ușor de implementat, de gestionat și mai ales profitabilă

Anul acesta la Vending Expo firma va veni cu o soluție completă pentru operatorii din România, prin marca Homico, o soluție ușor de implementat, de gestionat și mai ales profitabilă. De asemenea, prin gama de monodoze produse de către ei, cu 17 variante unice, de departe cea mai extinsă gamă din România, aceștia pot fi o opțiune și pentru cei care deja activează în coffee service, dar și pentru cei din distribuție sau pentru cei care nu sunt din domeniu, dar care își doresc o nouă oportunitate de creștere.

Homico

Piața de vending este o piață foarte dinamică în această perioadă, dacă luăm în calcul și incertitudinile legislative și fluctuațiile costurilor, cei de la Homico sunt de părere ca vor reuși să se adapteze ușor ținând cont că dispun de toate resursele necesare pentru avea succes.

De ce să lucrați cu Express Caffe? Pentru că oferă o soluție completă

Cred că cel mai important lucru cu care se diferențiază de alte companii din domeniu este faptul că pot oferi o soluție completă pentru orice operator vending sau orice distribuitor. Prin soluție completă înțelegem toate produsele sub marca Homico. Aceasta se poate aplica în To Go, vending, distribuție și chiar HoReCa. Marele lor avantaj este că Express Caffe, prin operarea directă a testat și standardizat rețetele, putând să ofere unui viitor partener și consultanță în implementare, alături de niște produse de calitate. Dacă adăugăm aici și portofoliul de monodoze produse de Mazio Caffe, atunci vorbim de una dintre cele mai diversificate game din segmentul coffee service-ului românesc.

MAZIO CAFFE

Express Caffe, nu doar niște produse de calitate ci și servicii pe măsură

Încă de la înființarea sa de acum 15 ani, Express Caffe Group și-a propus să ofere clienților săi un produs și un serviciu calitativ, accesibil și corect. Este atât de simplu, dacă îți păstrezi aceeași filozofie și pui experiența clientului pe primul loc, rezultatele muncii vin în timp. Asta au făcut ei! Achiziția Mazio Caffe acum 2 ani le-a oferit oportunitatea de a gestiona relațiile cu partenerii lor și din postura producătorului, fiind în continuare într-un proces de adaptare a produselor și serviciilor la ceea ce își doresc clienții. Iar cel mai important este că aici, la Express Caffe Group, cu toții se ghidează după motto-ul „Suntem fapte”!

Planurile Express Caffe pentru anul 2023

Pentru 2023, drumul Express Caffe Group este clar. Dezvoltarea relațiilor cu partenerii existenți și dorința de a începe noi parteneriate, fie că discutăm despre clienți sau furnizori. Fiind angrenați în atâtea domenii, au acumulat o mare experiență în gestionarea mai multor activități complexe. Prin urmare, nu este exclus ca în anul 2023, Express Caffe Group să își înceapă activitatea și în alte noi direcții de business…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*