Lumea Cafelei continuă pe drumul pe care și l-a croit cu ani de zile în urmă aducând permanent îmbunătățiri în portofoliul său de produse, dar și în managementul propriu care vizează mereu un produs mai bun pentru consumatorul final printr-o relație mereu perfecționată cu partenerii săi.

VANDINO, un brand focusat pe vending

Așa cum și-a obișnuit partenerii, portofoliul lor conține diferite mărci de cafea care au variate amestecuri (cu gusturi diferite) pentru a susține diversitatea care lor li se pare normală în orice piață. Din mărcile pe care ei se concentrează amintim aici:

VANDINO CAFFE, brand produs în Italia focusat pe segmentul de vending cu un excelent raport preț/calitate și la care găsim următoarele blenduri:

VANDINO GRAND SELECTION PROFESSIONAL 3kg

Un amestec de cafea din Brazilia și Vietnam, curată și cu arome clasice de ciocolată neagră. Un corp mediu și aciditate redusă.

VANDINO ESPRESSO CREMA 1kg

Un amestec de cafea Robusta din Indonezia și Vietnam, bine procesată, cu gust persistent de ciocolată și pâine prăjită. Aciditate redusă și corp mediu.

VANDINO CAFFE ESPRESSO BAR 1kg

Cu un amestec de cafea Robusta și Arabica care să îndulcească profilul aromatic această cafea se remarcă prin notele de alune de pădure și cacao. Puteți sesiza, de asemenea, și o ușoară creștere a acidității.

VANDINO CAFFE ESPRESSO AROMA 1kg

Este produsul de top din gama de vending tradițional, foarte echilibrat datorită conținutului de 30% Arabica și 70% Robusta. Gust dulce de fructe uscate, ciocolată și pâine prăjită. Încearcă să aibă o abordare mai exclusivistă cu acest amestec și își selectează parteneri unici în diferite zone ale țării.

VANDINO CAFFE ESPRESSO CLUB 1kg

Un amestec de 50% Arabica din Brazilia cu 50% Robusta din India. Aciditate plăcută cu note de ciocolată cu lapte. Prăjirea tradițională italiană permite obținerea unei creme consistente și a unei extracții eficiente. Potrivit și pentru segmentul Horeca și OCS.

VANDINO CAFFE ESPRESSO ORO 1kg

Ultima sosită în familie este un amestec de 65% Arabica și 35% Robusta cu aciditate ridicată domolită cumva de prăjirea medie cu arome de cacao și gust de condimente. O cafea de top pentru profesioniști.

VANDINO CAFFE ESPRESSO ORO
VANDINO CAFFE ESPRESSO ORO

PERA, cafea espresso la cel mai bun raport preț/calitate

Un alt brand important este PERA, cafea italiană pe care sunt onorați să o distribuie în România și care a crescut foarte mult în preferințele partenerilor lor. Este o marcă care a făcut eforturi deosebite să țină costurile de producție sub control în această perioadă și actualmente are cel mai bun raport preț/calitate.

PERA
PERA

Amestecul entry level se numește PERA SUPERCREMA 1kg și este un produs special dezvoltat pentru această zonă care să confere un gust intens și o cremă consistentă și persistentă, marca unui espresso de calitate. Are note de ciocolată neagră și pâine prăjită dată de prăjirea tradițională italiană a cafelei Canephora (Robusta) de calitate.

Cel de al doilea amestec, cu un conținut de 50% Arabica și 50% Robusta, este cel mai bine vândut produs al companiei datorită gustului echilibrat și plăcut. Cu note de ciocolată cu lapte și toffifee, te cucerește la prima ceașcă.

Ultimul amestec din gama de vending al brandului PERA este Grangusto, care are tot un conținut de 50% Arabica și 50% Robusta, însă gustul este special cu note de cacao și aciditate ușoară.

BAZZARA = Vending Premium

De asemenea, în ultimii ani Lumea Cafelei s-a concentrat pe educarea consumatorilor către zona de vending premium prin promovarea blendurilor Gustoitaliano și Dolcevivace de la marca lor ultrapremium BAZZARA. Se adresează operatorilor care vor să ofere un produs puțin mai scump, dar de o calitate excepțională.

GUSTOITALIANO 1kg este un blend 100% Robusta cu un gust excepțional de intens și o cremă densă care persistă multe minute în ceașcă. Gust puternic, cu un corp excelent și aromă caracteristică, din care ies arome de cereale prăjite și ciocolată amăruie, cu un final parfumat de esență de lemn de santal. În retrogust, se eliberează viguros note de condimente orientale și migdale proaspete.

BAZZARA GUSTOITALIANO
BAZZARA GUSTOITALIANO

DOLCEVIVACE 1kg este amestecul echilibrat de 50% Arabica și 50% Robusta prăjit la perfecție pentru cei care doresc un amestec plăcut cu note de fructe, pâine prăjită și nuci prăjite. Postgustul extrem de aromat prezintă note de miere crudă de floare de portocal și fructe deshidratate. Cremă abundentă. Aciditate ușoară.

BAZZARA DOLCEVIVACE
BAZZARA DOLCEVIVACE

Lumea Cafelei susține importanța unei cafele de calitate în automate

În primul și în primul rând o cafea de calitate trebuie să fie produsul unei prăjitorii cu tradiție, care are procese și proceduri și care ține la imaginea sa, și care să ofere un produs fără corpuri străine și fără defecte majore ale cafelei verzi. Corpurile străine pot fi produse vegetale (crenguțe) care se pot măcina și lasă un gust neplăcut în ceașcă, dar și mai grav, pot fi pietre care îți pot distruge râșnița.

Defectele majore ale cafelei verzi pot distruge o ceașcă de cafea espresso și împreună cu ea și imaginea și reputația operatorului, mai ales cu cât incidentele se repetă.

Rolul unui furnizor bun e să selecteze producătorii prin experiența lui, printr-o cercetare atentă a ofertei și este de datoria lui să angajeze oameni pe care să-i învețe tainele unui espresso reușit care să ducă mai departe în piață aceste cunoștințe.

Lumea Cafelei are un portofoliu de produse care se extinde permanent

Lumea Cafelei are un portofoliu care se extinde permanent atât pe verticală (cu produse noi, inovative) cât și pe orizontală (mai mulți furnizori pentru același tip de produs, spre exemplu).

După cum știu și partenerii lor, Lumea Cafelei are o gamă extinsă de produse instant de la mulți producători precum și branduri private (Vandino). Pe partea de consumabile au pahare de vending de plastic (cu însemnul obligatoriu “Conține Plastic”) dar și o gamă uriașă de pahare de carton de absolut toate dimensiunile uzitate, fie că sunt albe sau cu design generic, dar și cu posibilitatea de a produce designul clientului la cantități rezonabile. Gama de consumabile se completează cu amestecătoare de lemn de toate dimensiunile.

Lumea Cafelei
Lumea Cafelei

Să facem mai bine zi de zi ceea ce am făcut până acum

Lumea Cafelei și-a propus să profite de orice oportunitate de creștere pe care economia globală, aflată în degringoladă, le-o oferă și își propun să facă mai bine zi de zi ceea ce au făcut până acum. Lumea Cafelei se angajează să fie mereu lângă parteneri, să-i consilieze să treacă prin această perioadă dificilă și să îmbunătățească relațiile cu ei.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre noutățile aduse de Lumea Cafelei în acest an vă invităm să le vizitați standul de la Vending Expo în perioada 26-27 Aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*