NTS PAY devenit în 10 ani de existență un reper al industriei de vending din România, o companie care s-a maturizat și care s-a adaptat la realitățile economice prezente. A trecut cu bine peste pandemie și acum merge pe drumul de la o companie locală la companie națională. Vă invităm să parcurgeți cu atenție acest material cu Directorul Executiv al companiei, doamna Marina Flintoacă, pentru a cunoaște mai bine compania, produsele, serviciile, logistica și oamenii care formează această familie care s-a sudat foarte bine în ultimul deceniu.

Marina Flintoacă
Marina Flintoacă

Ce este prioritar pentru NTS PAY în 2023?

NTS Pay este într-o continuă expasiune începută în anul 2013 care continuă până în prezent. După intrarea pe piața din județele Călărași, Giurgiu, București-Ilfov și Dâmbovița, în anul 2023 am început expansiunea în județul Prahova având ca scop principal în anul acesta crearea unui punct de lucru și a două zone de operare în acest județ.

Care sunt principalele produse și servicii comercializate de NTS PAY în industria de vending?

NTS Pay este singura companie din industria de vending care poate oferi servicii multiple pe același aparat. Pe lângă rețeta perfecționată în timp a băuturilor calde, NTS oferă către clientul final servicii de plăți facturi, reîncărcări și o platformă de marketing unică pe piața din România și anume rularea spoturilor publicitare în timpul preparării băuturilor.

Care a fost evoluția pe piață a acestor produse până acum. Cum au penetrat de la lansare și până în prezent?

Încă de la lansare proiectul NTS Pay – Aparat Vending multifuncțional cu servicii multiple a fost un real succes fiind un produs unic și inovator și este o soluție foarte atractivă pentru antrepenorii din România care au fost impresionați de tehnologia avansată a produsului, cât și de sistemul digitalizat la care au acces în calitate de utilizatori.

Care sunt noutățile (produse noi și/sau servicii) NTS PAY în 2023 ce merită prezentate?

Anul 2023 aduce modificări majore în ceea ce privește interfața de operare care este actualizată constant pentru a satisfice nevoile vremurilor în care trăim. Adăugarea de servicii noi la cererea clienților și trecerea către un sistem de plăți digitalizat sunt priorități pentru rețeaua NTS.

Vă rog să ne spuneți câteva lucruri legate de cafeaua și produsele derivate (capucino, caffe late, etc) care sunt comercializate în rețeaua NTS PAY? (O informație prețioasă pentru cei care doresc să găzduiască aparate NTS PAY în locațiile lor).

În fiecare zi, suntem bucuroși să oferim clienților noștri o cafea bună. Asta ne și caracterizează. Produse testate și de calitate. Avem o gamă largă de selecții din care clienții pot alege. În topul preferințelor rămâne acea cafea bună, aromată, fie ea “espresso” ori “ lungo”, suntem căutați de clienți pentru Irish Cappuccino acel sortiment de băutură fără alcool care conține aroma de cafea irlandeză și nu în ultimul rând combinația boabelor de cafea cu laptele spumat care formează un cappuccino fin cu gust excepțional de cremos.

Atât sortimentele de cafea comercializată, cât și produsele derivate sunt atent alese și testate de echipa noastră pentru a putea oferi clienților o calitate cât mai apropiată de cea a cafelei de specialitate și încercăm permanent să menținem nivelul calității ridicat prin selectarea atentă a furnizorilor și monitorizarea fluxului de aprovizionare.

NTS Pay
NTS Pay

Cu ce se diferențiază produsele NTS PAY de concurență?

Cel mai important avantaj față de piața de vending este că suntem producătorii aparatului de vending și astfel ne putem adapta cerințelor din prezent, deținem singurul aparat autorizat pentru montarea la exterior și avem posibilitatea de a realiza campanii publicitare prin intermediul interfeței video a acestuia.

Legat de piața de vending: Care sunt principalele provocări în acest moment? Care sunt oportunitățile?

Cea mai mare provocare în acest moment este trecerea NTS Pay de la o companie locală la companie națională, iar anul 2023 aduce oportunitatea de a deschide puncte de lucru la nivel național și avansare către operare la nivel de țară.

Vă rog să ne spuneți câteva lucruri legate de logistica pe care o aveți la dispoziție, informații care pot fi considerate importante pentru cei care doresc să vă fie parteneri?

Compania NTS Pay dispune de o flotă auto de aproximativ 40 de autoturisme ce deservesc zonele unde există aparate montate. Fiecare zonă are o echipă de mentenanță ce asigură aprovizionarea zilnică a aparatelor și o echipă de tehnicieni desemnați ce lucrează inclusiv în weekend pentru a soluționa cât mai rapid eventualele sesizări venite din partea clienților. După cum spuneam și mai devreme, încercăm să menținem un standard de calitate ridicată atât la nivelul produsului finit, cât și a relației cu partenerii.

Cu alte cuvinte, profesionalismul echipei noastre, fiabilitatea infrastructurii IT și selecția noastră de produse fac compania unică pe piața de vending, reușind astfel să ofere soluțiile necesare fiecărui client în parte.

Combinația a peste 100 de tipuri de plăți care pot fi efectuate prin intermediul aparatului NTS plus selecția calitativă de băuturi și promptitudinea echipei reprezintă cheia pentru succesul nostru și totodată misiunea pe care vrem să o îndeplinim.

Cum este echipa NTS PAY? Aveți un grup numeros pe care cu siguranță doriți să-l completați cu oameni valoroși. Cum ați caracteriza oamenii din NTS PAY?

În 10 ani de activitate am reușit să formăm mai mult decât o echipă, eu o numesc o familie. Am norocul de a avea lângă mine oameni valoroși cu care mă mândresc și cu care ne completăm reciproc. Formăm o echipă tânără, bine structurată, dornică să evolueze și promptă. În decursul timpului am învățat că cel mai important lucru este să am lângă mine oameni loiali, capabili să se integreze și să contribuie la obiectivele comune, să aibă o atitudine pozitivă și să fie deschiși la schimbare și la învățare continuă, cam aceasta ar fi definiția echipei NTS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*