DR MILKO este un producător de lapte praf 100%, ciocolată, topping și cappuccino pentru vendomate pe bază de lapte praf natural. Oferim o calitate și un gust Premium, unic pe piață, bazat pe cel mai bun lapte, care răspunde așteptărilor celor mai exigenți clienți.

Experiență

Avem peste 20 de ani de experiență ca furnizor de soluții pentru clienții din vending, birouri și catering. Ne cunoaștem industria pe de rost, însă o explorăm în mod constant. Datorită cunoștințelor dobândite, putem aspira la rolul de specialist care, pe lângă produse, oferă clienților și cunoștințe vaste în materie de asistență în vânzări.

Operăm deja în 15 piețe, iar obiectivul nostru pentru viitorul apropiat este să convingem operatorii de vending din România de calitatea produselor noastre. DR. MILKO se remarcă în piață prin calitatea înaltă, gustul foarte bun și prețul competitiv.

În prezent, DR. MILKO oferă 4 produse unice, care dau rezultatele așteptate în orice aparat de vending:

Laptele praf degresat 100% natural DR. MILKO este din ce în ce mai popular în rândul companiilor de vending, al distribuitorilor și al vânzătorilor angro de băuturi calde și produse pentru vendomate. Datorită gustului său natural și calității sale excepționale, laptele praf Dr. Milko înlocuiește cu succes alte ingrediente instant pe bază de lapte, cum ar fi: înălbitorul, laptele pentru cafea sau toppingul. Laptele praf natural degresat, granulat fin, este ideal nu doar pentru vending, ci și pentru gastronomie, HoReCa, birouri și benzinării.

Laptele praf degresat 100% natural DR. MILKO
Laptele praf degresat 100% natural DR. MILKO

MILKO Premium Topping – este un produs lactat care conține lapte praf granulat în proporție de peste 60%. Îmbunătățește gustul băuturilor pe bază de cafea disponibile la automatele de profil, cum ar fi: cappuccino, latte, cafea albă, ciocolată caldă și ceai cu aroma sa naturală de lapte. În plus, datorită conținutului ridicat de lapte, toppingul granulat DR. MILKO creează o spumă densă și de lungă durată pentru băuturile fierbinți de la aparatele de vending de băuturi. Utilizat în vendomatele de cafea, produsul nu face cocoloașe, nu se umflă și nu lasă praf în urma sa. Acesta își menține constant gramajul și se dizolvă ușor.

MILKO Premium Topping
MILKO Premium Topping

MILKO Chocolate – O băutură pe bază de ciocolată caldă cremoasă și fină. Datorită conținutului de 14% de cacao de înaltă calitate, băutura asigură un gust, o aromă și un nivel de îndulcire perfect echilibrate. Băutura pe bază de ciocolată este disponibilă în format pudră, aspect care îi conferă solubilitate excelentă în automatele de vending.

MILKO Chocolate
MILKO Chocolate

MILKO Irish Cappuccino – este un produs foarte bine vândut, preparat dintr-o combinație delicată de whisky irlandez bun cu cafea, lapte și o aromă discretă de ciocolată. În ciuda aromei de whisky, este un produs fără alcool. Proprietățile resimțite în timpul consumului conferă o senzație plăcută de băutură preparată din ingrediente de înaltă calitate. Datorită tehnologiei de comasare, produsul nu se coagulează și se dizolvă perfect, creând spuma ideală pentru cappuccino.

MILKO Irish Cappuccino
MILKO Irish Cappuccino

Și, deși suntem mândri de fiecare dintre produsele noastre, dacă ar trebui să le alegem pe cele mai bune care ne diferențiază de concurenți, acestea sunt Dr. Milko Irish Capuccinno și Topping, ambele fiind fabricate din lapte praf natural DR. MILKO. Iată câteva dintre avantajele noastre:

• CALITATE – Premium

• Gust bazat pe lapte natural

• PREȚ – competitiv

• Cantitatea minimă per comandă – 1 palet de produse mixte

• Suport media 

Tendințele pieței pentru următorii ani

Înălbitorii, care până de curând dominau automatele de vending, deși au avantajele lor, își pierd din popularitate, deoarece consumatorul este din ce în ce mai orientat spre produse sănătoase, gustoase și naturale. La DR. MILKO, ne-am atins acest obiectiv prin crearea unui produs ideal. Laptele praf 100% natural și Toppingul cu un conținut de peste 70% de ingrediente lactate încurajează clientul să își savureze cafeaua până la terminarea dozei. Compoziția – confirmarea unei calități optime, care devine rapid populară în rândul consumatorilor.Conform datelor, majoritatea clienților care au decis să treacă de la laptele cremos la laptele praf sau la topping, observă o creștere a vânzărilor de băuturi care conțin aceste produse lactate. Cu produsele DR. MILKO, vânzările de cafea cu lapte, cappuccino sau latte cresc vizibil, aducând profituri reale.

MILKO
MILKO

Colaborarea care dă întotdeauna roade

DR. MILKO colaborează cu numeroase companii din 15 țări europene. Fiecare colaborare reprezintă o relație construită pe încredere, respect și flexibilitate, cu o abordare individuală pentru fiecare client. Servicii profesionale pentru clienți, asistență cuprinzătoare pentru achiziții, termene de livrare scurte, prețuri atractive și cele mai bune produse Premium – avantajos pentru fiecare.

Parteneriatul este specialitatea noastră

Credem cu tărie că menținerea unei poziții bazate pe onestitate și deschidere alimentează parteneriate de lungă durată. De asemenea, considerăm că parteneriatul permite dezvoltarea reciprocă. Prin urmare, pe lângă produsele excelente, oferim și cunoștințele și experiența noastră – ne sprijinim contractanții în crearea de strategii de afaceri, concepte de marketing și publicitate.

Împreună putem face mai mult! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*