European Vending & Coffee Service Association (EVA) are plăcerea de a anunța că înscrierile pentru European Vending Experience (EVEX) din București, România, din 5 și 6 septembrie, sunt deschise oficial.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Asociația Română de Vending (PRIV), va debuta cu o activitate culturală înainte de a întâmpina participanții la o recepție EVEX Cocktail la Hotelul Radisson Blu.

Combinând toate ingredientele care fac din EVEX un eveniment popular și unic, cea de-a doua zi va fi dedicată unei expoziții comerciale, reuniunii Adunării Generale a EVA, incluzând cele mai recente informații despre piață și actualizări legislative. Un prânz va fi organizat în interiorul zonei de expoziție până la începutul după-amiezii. Ulterior, va avea loc o discuție în cadrul unui panel EVEX în care se vor discuta cele mai bune practici și provocările pentru industrie, înainte de conferința EVEX (discursuri ale sponsorilor și un speaker principal). Seara, participanții vor avea ocazia de a se relaxa în timpul cinei de gală organizate împreună în restaurantul Tuya, unde vor fi prezentate mai multe premii ale industriei.

EVEX

După cum am menționat, hotelul de 5 stele Radisson Blu din București va fi locul central de desfășurare a EVEX 2023. Hotelul este perfect situat în centrul orașului, în apropierea sălii de concerte a Ateneului Român și se află la doar 3 kilometri de simbolul emblematic al țării, Palatul Parlamentului.

După edițiile de succes din Spania, Franța, Italia și Germania, suntem încântați că EVEX va avea loc anul acesta pentru prima dată în Europa de Est. Având în vedere că piața românească continuă să demonstreze o creștere pozitivă pentru vending, EVA și PRIV sunt încrezători că evenimentul va putea oferi o platformă utilă pentru companii de a se întâlni cu jucătorii locali din industria românească.

Ca întotdeauna, EVEX 2023 oferă o gamă largă de oportunități de sponsorizare și vizibilitate și suntem deja recunoscători că Dallmayr România, Nayax, Payter, Strauss Coffee Professional, Bianchi Industry, BWT water + more, Coffee & Drink Systems și Televend sunt sponsori ai evenimentului. Alte oportunități sunt încă disponibile, iar membrii EVA, PRIV sau alte asociații naționale de vending pot contacta EVA pentru mai multe informații.

Participanții își pot rezerva biletele direct aici și trebuie să rețină că EVA poate garanta cazarea la hotel doar în timpul înregistrării până la 30 iunie.

 

Detalii de contact:

EUROPEAN VENDING & COFFEE SERVICE ASSOCIATION

Rue van Eyck 44, 1000 Brussels, Belgium

Phone: +32 (0)2 512 00 75

EVEX email: jb@vending-europe.eu

Website: www.vending-europe.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*