Marido Caffe Club SRL

Marido Caffe Club SRL
Denumirea companiei:
Marido Caffe Club SRL
Descrierea companiei:

Incepand cu anul 2005, compania Marido Caffe Club activeaza in domeniul vendingului,respectand un inalt standard de calitate in baza produselor utilizate. De la inceput compania si-a facut simtita prezenta pe piata de vending cu ajutorul sortimentului de cafea boabe “ MARIDO-INTENSO” , o reteta speciala, care imbina aroma cu taria unui espresso Italian, aceasta fiind produsa exclusiv pentru companie si clientii acesteia.

Marido Caffe Club operează în prezent o rețea de peste 500 de automate de băuturi calde și reci, atât în București, cât și în zonele limitrofe. Societatea pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse: băuturi calde (cafea, cafea cu lapte, cappuccino, moka irish,ceai,etc.), sandwich-uri, gustări sărate și dulci, băuturi răcoritoare, etc.

Marido Caffe Club se afla permanent la curent cu tendintele pietei, investind in echipamente si tehnologie, lucru care ii ajuta sa furnizeze continuu clientilor solutii de vending personalizate.

Solutiile tehnice pe care compania le ofera pleaca de la ultimele tipuri de automate conventionale de cafea, automate “Coffee to Go”, automate Snacks & Drinks pana la aparate Home & Office.

Tot in oferta companiei se regasesc o serie intreaga de produse de consum : cafea boabe(o gama larga), produse solubile(lapte,ciocolata,ceai,moka irish,cafea solubila) si capsule.

Telefon:

Trimite un mesaj companiei