Coffee Co Srl

Coffee Co Srl
Denumirea companiei:
Coffee Co Srl
Descrierea companiei:

Totul a inceput dintr-o joaca in anul 2005. Ne-am dat seama destul de repede ca doar cei seriosi merg mai departe. Am evoluat impreuna cu vremurile traite si am ajuns de fiecare data unde ne-am propus.
Impreuna cu colaboratorii si clientii nostri dezvoltam un bussines sanatos,profitabil si de lunga durata.
Acoperim o plaja de servicii atat pentru segmentul Premium cat si pentru segmentul mediu prin brandurile Piacetto,Smokin Bean,Josephine,Tchibo,Jacobs,Lavazza.

Suntem transparenti 100% iar beneficiarii serviciilor noastre stiu in timp real ce au vandut si ce profit au generat doar prin simpla logare intr-un portal.

In acest sens ne ajuta atat pe noi, pe beneficiar sau pe clientul final sistemele de telemetrie(monitorizarea in timp real a aparatelor) si solutiile cashless oferite cum ar fi plata prin sms, card bancar sau carduri abonamente.
Pe partea de servicii, in sistem comodat, inchiriere sau mentenanta, oferim clientilor solutii optime pentru orice profil de societate, indiferent ca vorbim de sedii mari de birouri, birouri mici, magazine de proximitate sau pentru acasa .
Oferim partenerilor si clientilor nostrii aparate de vending pentru bauturi calde si derivate, OCS, monodoze, service, telemetrie si plati cashless.
De asemenea in portofoliul nostru se gasesc aparate table top pentru segmentul To Go, automate vending bauturi reci(SNACK), etc.

Telefon:
Persoana de contact:
Cristian Dascalu

Trimite un mesaj companiei