EXPRESS CAFFE SRL

EXPRESS CAFFE SRL
Denumirea companiei:
EXPRESS CAFFE SRL
Descrierea companiei:

Cu o vechime de mai bine de 13 ani și un portofoliu de peste 2000 de clienți, firma Express Caffe se bucură azi de un renume bine meritat și își păstrează în continuare ca principal obiectiv satisfacerea celor mai exigente categorii de clienți, fie că este vorba de vending, vânzări, service, office, Ho.Re.Ca etc.

HOMICO

În ultimii doi ani, ne-am concentrat activitatea asupra noului proiect „Homico” , brandul care își propune să își lase amprenta în inimile iubitorilor de cafea, aducând pe piață diverse sortimente de cafea, potrivite în diferite momente ale zilei. Începi dimineața cu gustul intens al cafelei pentru că ai nevoie de un Restart, îți menții buna dispoziție pe tot parcursul zilei și reușești să rezolvi task-uri dificile pentru că ești Active și după-amiază te bucuri de un espresso aromat, în căminul tău Cozy.

Produs/Serviciu #1:

Cafea boabe Express Caffe Grande Gusto

Acest amestec surprinde printr-un gust plin și bogat, aroma proaspătă și tonifiantă.
Disponibil în pungă de 1kg, ambalat în bax de 6 pungi.
Cafeaua boabe Grande Gusto este marca proprie Express Caffe și a fost produsă special pentru segmentul Vending, dar aroma deosebită recomandă această cafea inclusiv pentru consumul acasă sau la birou. Cafeaua este deopotrivă puternică și aromată, fiind foarte apreciată pentru gustul final intens. Express Caffe Grande Gusto a fost conceputa de maeștrii italieni special pentru a-și păstra intacte proprietățile, chiar dacă este depozitată în aparatul de cafea pentru perioade mai mari de timp.

Produs/Serviciu #2:

Monodoze Cafea Homico

Un gust bogat, proaspăt, care se îmbină armonios cu o aromă delicată, totul într-o monodoză fiecare a câte 7g cafea prăjită și măcinată ambalate în atmosferă protectoare. Diametrul fiecărei cialde este de 38mm, ea fiind perfectă pentru espresorul marca proprie Homico.
Monodozele se pot găsi ambalate la cutie de 150 de bucăți împreună cu 150 de pahare, palete și zahăr, iar cumpărând acest kit aveți toate cele necesare pentru a savura 150 de cafele acasă sau la birou, precum și la cutie de 50 de bucăți.

Produs/Serviciu #3:

Cafea boabe Homico Extrabar

Disponibilă în pungi de 1kg, ambalate în bax de 6 pungi, această cafea boabe marcă proprie Homico îmbină gustul bogat de cafea robustă, amestecată cu cel de cafea arabica, fiind ambalată într-un ambalaj de cea mai înaltă calitate, cu sistem de vidare.
Când este vorba de ambalarea cafelei în pungi de plastic sau de hârtie, trebuie să ne gândim la protejarea acesteia de deteriorare. Din acest motiv, cafeaua Homico este ambalată în pungi cu supapă, care sigilează boabele de cafea și în același timp împiedică degazarea.
Recomandată pentru toate modalitățile de pregătire a cafelei: manual, filtru, espressor și mai ales pentru combinațiile de cafea pe bază de lapte (cappuccino și latte macchiato).

Telefon:
Adresa:
DN 28, km 10, comuna Miroslava, Județul Iași

Trimite un mesaj companiei