DUAL VENDING SRL

DUAL VENDING SRL
Denumirea companiei:
DUAL VENDING SRL
Descrierea companiei:

De mai bine de 12 ani, Dual Vending se bucură de recunoaștere și succes pe piața națională de vending. În calitate de importator de automate de băuturi calde, cafea, consumabile instant, accesorii și piese de schimb pentru acestea, am câștigat încrederea partenerilor și clienților noștri prin oferta de produse și servicii eficiente.

Dual Vending distribuie la nivel național tot ce este necesar în industria de vending, în special produsele Pelican Rouge și ICS fiind reprezentantul oficial al acestuia în România. În calitate de importator al unor branduri de renume din industria de vending, cum ar fi automate Necta / Evoca, lapte instant Regilait, pahare și palete Paccor, sisteme de plată ITL susținem afacerile de orice nivel din domeniu.

Website:

https://www.automatedecafea.ro/

https://pieseautomatedecafea.ro/

Produs/Serviciu #1:

Cafea boabe

Ca și importator în România al produselor ICS și PELICAN ROUGE, origine OLANDA, vă oferim o gamă largă de Cafea în diverse combinații de amestecuri Arabica și Robusta precum și cafea instant.
Cafeaua boabe Pelican Rouge / ICS o veți găsi într-o multitudine de sortimente cum ar fi Distinto, Orfeo, Amabile, Buono, Blend 1863, Heritage, Noir, Noir Classico, ICS și cu siguranță veți găsi cea mai bună variantă atât pentru automate profesionale cât și pentru espresoare de uz casnic. Sortimentele importate de noi se adresează atât operatorilor de vending, cât și societăților din domeniul Ho.Re.Ca.
Mod ambalare cafea boabe:
Punga de 1 kg , 8 kg / bax, 50 bax / palet
Mod ambalare cafea instant :
Punga de 500 gr, 12 pungi / bax, 48 bax / palet
Gustul excelent și oamenii minunați sunt inima și sufletul mărcii. Meșterii Pelican Rouge dedicați au perfecționat o gamă extinsă de cafea și produse pentru a satisface gusturile din întreaga lume. Astfel există siguranța că fiecare mașină obține cele mai bune rezultate din fiecare bob.
Istoria Pelican Rouge se întoarce până în secolul al XIX-lea, Belgia. În 1863, Joseph van Leckwyck și fiii săi au început să prăjească cafea și au fost printre primii care au comercializat cafea prăjită în Europa. A fondat Pelican Rouge la Anvers, Belgia. Numele de marcă al prăjitorului de cafea s-a numit Roode Pelicaan, care a fost ulterior schimbat în Pelican Rouge. Compania a oferit cafea de înaltă calitate la prețuri accesibile pentru o nouă generație de iubitori de cafea.

Produs/Serviciu #2:

Consumabile Vending

Gama noastră ICS cuprinde o varietate de băuturi calde și reci, precum și produse conexe, cu un gust excelent, fluiditate și dezvoltate special pentru automatele de cafea.
ICS reprezintă ingrediente de calitate combinate cu ani de cunoștințe despre piața băuturilor calde din 1973.
Cremele și topping-urile noastre au o compatibilitate excelentă cu distribuitoarele automate, oferind doza potrivită pentru a crea o spumă fină și cremoasă.
Știați că ciocolata caldă este una dintre cele mai populare băuturi calde? Gama noastră de ciocolată are ceva pentru toată lumea, de la cacao negru
intens la o ceașcă de ciocolată cu lapte cremoasă. Există suficiente alegeri pentru a mulțumi tuturor fanilor de ciocolată.
Amestecurile noastre de cappuccino sunt dezvoltate pentru utilizarea aparatului de cafea și vă puteți aștepta ca ceașca dvs. să fie cu spumă la perfecțiune la fiecare servire. De asemenea, este disponibil în diverse arome de specialitate, inclusiv alune, amaretto, whisky irlandez, vanilie și cremă catalană.

În ce privește laptele instant Regilait este important să știm că Régilait este
o filială a primelor două cooperative lactate din Franța, SODIAAL și LAITA.
Colectează lapte de la 18.000 de producători pasionați de pământul lor și de
animalele lor. Această pasiune, această dragoste, face posibilă obținerea de lapte minunat de înaltă calitate, cu conținut diferit de lapte special pentru industria de vending.
Laptele este pulverizat într-o ceață fină în aer cald și uscat pentru a preveni orice potențială dezvoltare a bacteriilor. Laptele praf obținut în acest mod este umezit și apoi uscat și cernut pentru a se asigura că pulberea se dizolvă perfect în lichide calde sau reci.
Laptele praf vine într-un ambalaj simplu, reciclabil, care este ușor de depozitat și transportat și păstrează toate calitățile nutriționale ale laptelui.

Produs/Serviciu #3:

Piese de Schimb

Pe lângă servicii de reparații de automate cafea de înaltă calitate, Dual Vending vă propune și o gamă variată de piese de schimb pentru automate de cafea, automate de cafea NECTA noi și second hand. Pentru a avea acces la schemele pieselor de schimb pentru automatele de cafea trebuie să aveți un cont. Vă invităm să ne contactați pentru a obține un cont de acces.
Dual Vending a fost înființat în 2007 cu scopul de a înființa un birou central pentru logistica și distribuția pieselor de schimb, a automatelor de băuturi calde și a sistemelor de plată. Profesionalismul echipei noastre și selecția noastră cuprinzătoare fac compania noastră unică pe piață pentru piese de schimb pentru mașini automate, oferind soluții gândite, personalizate și eficiente. Credem în munca grea, profesionalism și angajament atât față de clienții noștri, cât și de colaboratorii noștri. Multe companii vând piese de schimb pentru distribuitoare automate, dar doar câteva la o scară atât de profesională: ne place să ne considerăm printre acești puțini.
Vânzarea de piese de schimb pentru distribuitoarele automate este influențată de diferite variabile care, dacă sunt puse împreună, ajută compania să își atingă în mod eficient și eficient obiectivul: SATISFACȚIA CLIENȚILOR.

Dual Vending vă oferă piese și accesorii ale tuturor producătorilor de mașini automate de pe piața de vending. Vă așteptăm cu mii de repere în stoc ale unor renumite branduri cum ar fi Necta, Rhea, Saeco, Wittenborg și cu posibilitatea de a vă aduce piese de schimb pentru orice alt brand grație partenerilor noștri externi.
Cu gama sa completă de aparate de cafea automate, cu impuls și semiautomate, Necta oferă o gamă largă de produse și servicii asociate. De la birouri mici la saloane de cafea, de la locații aglomerate până la instalații publice, fiecare nevoie specifică este pe deplin satisfăcută.

Telefon:
Telefon #2:
Adresa:
Bucuresti, str. Crinului nr.78, sector 1

Trimite un mesaj companiei