ECUATOR COFFEE SERVICES

ECUATOR COFFEE SERVICES
Denumirea companiei:
ECUATOR COFFEE SERVICES
Prezenta in judete:
Descrierea companiei:

Societatea noastră a preluat activitatea de vending de la firma SC Ecuator SRL, specializată în distribuția de produse alimentare, băuturi și alte produse destinate consumului uman.
În cadrul grupului de firme Ecuator, activitatea de vending pe care o desfașurăm are un istoric de aproape 20 ani.

SC ECUATOR COFFEE SERVICES SRL a fost fondată în anul 2014 și și-a propus ca în cel mai scurt termen să devină una din cele mai puternice companii de vending din Moldova.
Scopul înfiinţării acestei societăţi a fost acoperirea corespunzătoare a nevoilor de pe piaţa zonală de vending, în condiţiile unui mediu concurenţial din ce în ce mai puternic, cu scopul de a maximiza calitatea serviciilor acestui tip de activitate, cât şi de a creşte portofoliul de clienţi şi servicii oferite gestionand profesionist această activitate.

Ocupăm primul loc în ierarhia vânzărilor de vending pe piața județului Suceava și cu siguranță ne clasăm în primii trei operatori pe județele Botoșani și Neamț, iar începând cu anul 2015 ne-am propus dezvoltarea portofoliului de clienți prin intrarea pe piața de vending din județul Bacău.

Încă de la debutul activității noastre pe piața de vending ne-am bucurat de un atu foarte important, mai exact, înregistrăm o pondere de peste 80% din vânzări în băuturi calde preparate din cafea naturală, boabe ale renumitelor branduri Amigo, Doncafe, Totti și Jacobs, ceea ce se încadrează în tendințele tot mai accentuate de consum către produse naturale.

Trimite un mesaj companiei