Profesional Vending Store

Profesional Vending Store
Denumirea companiei:
Profesional Vending Store
Descrierea companiei:

Profesional Vending Store, un magazin cu usile deschise spre viitor

Avand la baza experienta acumulata in acest domeniu ca si operator de automate de cafea inca din anul 2002, Profesional Vending Store s-a lansat in anul 2015, în momentul în care a fost identificată nevoia în piață a unui nou concept de magazin dedicat industriei de vending.

Directorul General al Profesional Vending Store, domnul Cristian Grigore, a considerat momentul oportun infiintarii unui magazin online prin intermediul căruia să poată fi vândute produse destinate industriei de vending, fie că vorbim de componente (piese), elemente decorative (autocolante, stickere, etichete) sau produse de refil.

Așa cum spuneam, Profesional Vending Store a pornit pe două direcții de vânzare: online și tradițional prin vânzare directă din showroom-ul situat in strada Moșoaia nr. 62, sector 4, București.

Produse

Oferta magazinului conține o gamă largă de repere destinate industriei de vending, începând de la produse de refil până la piese componente.

Partea de produse de refil a aparatelor de vending este foarte bine evidențiată în oferta magazinului fie că vorbim de pahare, lapte sau cafea.

Având în vedere că vendingul cu băuturi calde reprezintă o cotă importantă din piața românească, este  firesc ca magazinul să ofere o gamă largă de produse ale producătorilor consacrați pe piața de cafea, Lavazza, Tchibo, Jacobs Douwe Egberts Professional, Covim sau chiar cafeaua Gourmet, atingându-se astfel toate limitele de preț.

Așa cum este normal, vânzarea de cafea este însoțită de produse adiționale din lapte sau alți aromatizanți, magazinul oferind clienților produse de la majoritatea producătorilor consacrați pe piața de vending:  Tchibo, ICS, Regilait, Satro,  și alții.

Începând cu anul 2017,Profesional Vending Store este partener oficial in Romania cu Jacobs Douwe Egberts Professional  si ofera consumatorilor toată gama de produse Jacobs  Douwe Egberts Professional. Acest parteneriat asigura garanția serviciilor si produselor pe care le consuma clientii de la automatele lor de cafea. Colaborarea cu JDE Professional le oferă posibilitatea să acopere toate segmentele de piata precum , Office, HORECA, Spitale, Market etc. Prin alinierea la standardele celui mai mare producator la nivel mondial au avut posibilitatea de a oferi consumatorilor o alternativă corecta si acest fapt a fost demonstrat prin creșterea portofoliului de clienti. Acest succes a fost apreciat de importatorul oficial al produselor JDE Professional in Romania si in anul 2018 au fost desemnați partenerul anului.

Un magazin complet destinat pieței de vending trebuie să aibă în portofoliu atât produse de refil, cât și piese componente, și desigur Profesional Vending Store le are!

Operatorii care dețin în portofoliu automate de cafea ale brandurilor renumite precum Necta, Rhea Vendors, Saeco Vending, Bianchi sau Wittenborg găsesc o gamă largă de piese de schimb originale.

Fie că vorbim de acceptatoare de bancnote, componente ale grupului de cafea, componente ale boilerului, kit-uri de revizii, electrovalve, furtunuri, tastaturi sau simple șuruburi, toate se găsesc în oferta magazinului și pot fi cumpărate direct sau online în cel mai scurt timp.

Magazinele online

Lansarea primul magazin online in anul 2015 www.vending-automate-cafea.ro si continuand cu inca doua magazine online la inceputul acestui an, www.pravaliadevending.ro si www.storia-caffe.ro,  sunt cele trei  portaluri prin care Profesional Vending Store se adresează cumpărătorilor din mediul online. Când spunem vânzare online, spunem acoperire națională și chiar internationala, conform spuselor domnului Cristi Grigore , existând clienți din țări europene și nu numai.

Magazinele răspund tuturor solicitarilor , prin mentinerea serviciilor de buna calitate si profesionalism. Termenul de livrare de 24 de ore de la plasarea comenzilor se realizează și în funcție de compania de curierat cu care ei colaborează.

Surpriza pregătită clienților de pe www.vending-automate-cafea.ro si nu numai, constă în lansarea APLICATIEI Profesional Vending Store in luna Septembrie a acestui an, cea mai modernă platformă dedicată Automatelor de Cafea tip Vending.

Ce beneficii aduce aplicația:

  • Acces la o gamă diversificată de consumabile, piese de schimb originale și accesorii, mai rapid ca niciodată!
  • In permanenta la curent cu ultimele noutăți, oferte și promoții din magazin.
  • Toate funcționalitățile de care este nevoie sunt integrate într-o aplicație compactă, rapidă și sigură.
  • Mai mult, comenzile efectuate prin intermediul aplicatiei sunt fidelizate cu reduceri personalizate.

Profesional Vending Store aduce mai aproape tot ce este nevoie pentru Automatele de Cafea tip Vending la doar o atingere distanta.

Este disponibilă gratuit pentru IOS și Android:

Vă punem la dispoziție o scurtă prezentare a acesteia:

Magazinul tradițional

Showroom-ul din strada Moșoaia nr. 62 este deschis publicului în zilele de Luni-Vineri în intervalul      8:30 – 17:00 , oferind astfel posibilitatea să se alimenteze cu produse de refil și piese într-un mod facil.

Colectivul Profesional Vending Store

Cuvintele prin care poate fi definit colectivul Profesional Vending Store sunt “PROFESIONALISM, VIZIUNE, SERIOZITATE”.

 

Adresa:
strada Moșoaia nr. 62, sector 4, București

Trimite un mesaj companiei