Producătorul de ambalaje de unică folosință, Huhtamaki UK, a lansat primul pahar de hârtie cu perete dublu din vendingul din Regatul Unit, lucrând în parteneriat cu experții vendingului, Crane Merchandising şi specialiștii cafelei, Douwe Egberts.

Noile pahare cu perete dublu de la Huhtamaki UK au fost concepute în special pentru a fi utilizate în noul concept de vending cu cafea Espresso Bar de la Douwe Egberts, care oferă o nouă unitate de picurare în ceaşcă de la Crane. Huhtamaki UK este încântată că a contribuit la dezvoltarea supremei experienţe de vending cu cafea.

Directorul de marketing, vânzări și servicii alimentare al companiei Huhtamaki UK, John Young, a spus “Huhtamaki UK este încântată că a creat primul pahar de vending cu perete dublu pentru piaţa din Marea Britanie. Suntem onorați că am putut să lucrăm cu doi dintre cei mai importanți jucători din industrie, Crane Merchandising Systems şi Douwe Egberts, pentru a ajunge la stadiul în care putem livra o ceaşcă de cafea de calitate care poate fi savurată oriunde. Sunt deosebit de mândru de echipa noastră inovatoare de design de produs, care a adus o serie de îmbunătăţiri tehnice paharelor noastre, pentru ca acestea să fie folosite cu succes pentru noua unitate de picurare de la Crane.”

Această noua dezvoltare crează un punct de referinţă pentru viitorul vendingului de cafea şi exemplifică angajamentul că industria și-a luat ca target să ofere o experienţă completă de cafenea pentru consumatori. Paharul cu perete dublu poate fi recunoscut instantaneu de utilizator ca un produs premium, şi reflectă calitatea cafelei din boabe pe care o conține. Paharele prezintă semnătura caracteristică Huhtamaki Uk şi sunt disponibile în negru sau alb cu logo-ul Douwe Egberts.