Târgul Internațional IMA pentru aparate de entertainment și automate de produse
IMA reprezintă un eveniment cu prezență obligatorie pentru toți producătorii, distribuitorii și consumatorii. O dată pe an toată industria de entertainment se reunește în Düsseldorf, iar acolo găsești garantat oamenii potriviți pentru dezvoltarea afacerii tale. Proprietarii și operatorii de arcade, automate cu produse, piste de bowling și localuri de pariuri vor găsi aici ultímele apariții în materie de aparate de joc și de entertainment, jocuri sportive, bowling, pariuri, accesorii, securitate, mobilă, decorații și automate de produse. Târgul Internațional IMA pentru aparate de entertainment și automate de produse se va ține în Centrul de Expoziții Düsseldorf în Germania. Organizatorii se așteaptă la 200 de expozanți și 9.000 de vizitatori (17-20 ianuarie 2012, ima-messe.com)
EAG Expo
Pregătirile pentru EAG International 2012, care este programat între 24-26 ianuarie 2012 la ExCel în Londra, sunt în plină desfășurare. După doi ani de succes rezonant, analiza participării anterioare demonstrează că evenimentul organizat de BACTA se transformă rapid într-un eveniment de referință pentru experții din industria de entertainment din toată Europa. Martin Burlin, președintele EAG Expo, a confirmat un start promițător pentru pregătirile evenimentului din 2012: “Rezervările în avans sunt excelente, cu peste 76% din standuri deja ocupate, iar toți expozanții mari de anul trecut și-au confirmat prezența pentru 2012.” EAG International continuă să crească într-un ritm alert, iar vizitatorii vor putea să vadă aici cele mai noi produse și inovații ale celor peste 100 de expozanți. (eagexpo.com)
Expoziția Eurasiatica pentru parcuri de distracții
Industria parcurilor de distracții este o comunitate de oameni speciali. Ei se gândesc tot timpul cum să-și surprindă vizitatorii, cum să facă timpul liber mai interesant atât pentru copii cât și pentru familii. De aceea expoziția pentru parcuri de distracții EAAPA 2012 va fi un eveniment important ce va reuni experți din industrie. EAAPA este evenimentul numărul unu în materie de idei inovative și noi tehnologii și de comunicare cu colegi și parteneri de afaceri. Aici poți găsi tot spectrul de realizări de pe piață, poți schimba idei și poți cumpăra echipamente noi. Februarie este luna perfectă pentru a cumpăra produse noi, deoarece chiar dacă iarna este atunci pe sfârșite, este încă destul timp pentru a instala echipamentele noi înainte de începutul sezonului.
Peste 100 de companii din Rusia și din alte țări străine își vor expune produsele și serviciile unicat pentru cele peste 50 de categorii, inclusiv echipamente de entertainment pentru parcuri, FEC-uri, terenuri de joacă pentru copii, curse de distracții, cinematografe 3D, 4D, 5D, care, fără îndoială, vor aduce mai multe emoții și profitabilitate pentru centrele și parcurile de distracții. Expoziția va găzdui și seminarii educative, care vor aduna laolaltă cei mai cunoscuți experți din industrie. Cea de-a cincea ediție EAAPA va fi organizată într-un centru de expoziții din Rusia – Crocus Expo din Moscova. (15-17 februarie 2012, eaapa.com)

AmEx Ireland
AmEx 2012 este un eveniment compact, cu foarte multe produse expuse, ce definește criza de pe piața europeană, acordând o atenție specială pieței irlandeze, din cauza schimbărilor legislative. Alătură-te câtorva dintre cei mai mari furnizori, operatori, producători și distribuitori la acest “show irlandez”, în singura dată din calendar în care toți profesioniștii irlandezi din industrie se adună pentru a face afaceri într-un cadru sociabil și relaxat, dar totuși sobru. Evoluția de pe piața irlandeză denotă că, pe lângă expozanții și vizitatorii din sectoarele de entertainment și gaming, expoziției AmEx i se va acorda o atenție deosebită și din partea celor implicați în industria de cazinouri, pariuri și gaming online. (6-7 martie 2012, Centrul de Conferințe Green Isle, Dublin, Irlanda)
Conferința Asociației Naționale a Vânzătorilor En-gros
Ca urmare a succesului organizării împreună a primei Conferințe Asociației Naționale a Vânzătorilor En-gros (NBVA) și a Expoziției AAMA-AMOA ce a avut loc primăvara trecută, cele trei organizații comerciale au anunțat că și în primăvara următoare evenimentele vor fi organizate împreună, între 14-16 martie 2012, în Las Vegas Convention Center din Las Vegas, NV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*