De ce produsele Patir pot fi o soluție la îndemâna fiecăruia

Pentru că mobilierul de birou trebuie să reflecte cultura unei companii, iar produsele Patir Design GmbH vă pot ajuta să creați un mediu de lucru care impresionează prin design deosebit, calitate premium și atenție acordată confortului și eleganței.

Patir Design GmbH este una dintre cele mai de succes firme de design și producție de mobilier premium cu sediul în Germania.

Înființată în 1991 ca un business de familie, prin pasiune și dedicație combinată cu recunoscutele virtuți germane în domeniul calității și fiabilității, compania s-a dezvoltat și s-a impus printr-un design unic, accesorizări și soluții tehnice inovatoare menite să satisfacă cele mai exigente standarde.

Biroul Gordion propune un design care adaugă valoare prin propriile-i detalii.

Elementele constitutive de geam, lemn și aluminiu creează diferența, conferind identitate unui produs care induce eleganța spațiului tău.

Sunt momente în care liniștea și plusul de relaxare te aduc mai aproape de soluție.

Canapelele Parantez definesc un spațiu al evadării, o zonă dedicată doar ție și gândurilor tale, la cel mai înalt grad de confort.

Scaunului de birou Banzai îi este rezervat un loc aparte în panoplia scaunelor de ultimă generație marca Patir. Fabuloasa ergonomie de care dispune, redefinește practic spațiul tău de lucru, creând o arie unică de mișcare pentru activitățile tale curente. Echipat fiind cu o structură ce poate fi personalizată atât cât îți dorești, Banzai este scaunul care-ți garantează o zi mult mai eficientă pentru performanțe record la birou.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse la preț de producător, astfel încât să găsiți și să alegeți acele piese de mobilier office Patir care să se potrivească perfect cu designul interior al companiei dumneavoastră.

Puteți consulta catalogul nostru de produse la http://www.rogaled.ro/upload/A/catalog.pdf.

Garantăm Efectul Patir asupra mediului de lucru pe care vă doriți să îl creați.

Distribuitor autorizat pentru România:

GALED CONTROL SRL

Str. Poiana Florilor 15, Etaj 1, Apt I-2, Sector 3, București

www.rogaled.ro

a.lakatos@rogaled.ro

Mobil: 0723606942

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*