Mühlbauer se specializează în soluții de procesare numerar. Soluțiile de control TEMA Vision ale Mühlbauer acoperă toate aspectele calitative ale bancnotelor și monedelor în cadrul unui proces complet automatizat și de mare viteză.

Christiane Blasius, Automatizare Marketing, a explicat de ce societatea s-a alăturat EVA, „Mühlbauer se implică îndeaproape în metodele de control contact-free pentru autenticitatea și conformitatea verificărilor cu privire la circulația monedelor. Unul dintre motivele pentru care ne-am alăturat EVA este pentru a fi întotdeauna informați despre standardele de producție și despre metodele de control ale monedei curente. Intenția noastră este să cunoaștem tehnologiile existente și să elaborăm noi metode pentru a oferi cel mai bun pachet de control, în special cu privire la detectarea falsurilor. Obiectivul nostru este să păstrăm fiabilitatea monedelor fizice europene și încrederea în moneda europeană fizică la un grad ridicat.

De asemenea, ne dorim să încurajăm o interacțiune între dezvoltarea unor noi metode de producție a monedelor fizice și a unor noi tehnologii de control. Credem că acest fapt va permite o creștere și mai mare a standardelor și, în consecință, o protecție avansată împotriva falsificării noii generații de monede fizice.

Din experiența noastră, cea mai bună modalitate de a îmbunătăți lucrurile este schimbul de idei. Noi credem că EVA este o platformă excelentă pentru interacțiune și networking cu oameni competenți și vizionari.”

Erwin Wetzel, Director General, a urat un călduros bun venit societății devenite noul membru al EVA. Acesta a declarat „Sunt încântat că Mühlbauer s-a alăturat Asociației noastre. Grupurile noastre responsabile de monede și bancnote sunt foarte active în asigurarea prelucrării numerarului și acceptarea rămâne unitară, iar Mühlbauer va avea de acum acces la informații despre cele mai recente evoluții ale elementelor de garanție sub formă de monede și bancnote, având totodată posibilitatea să își aducă aportul, prin vocea și experiența sa, la adoptarea unor hotărâri ale comisiei. Aștept cu nerăbdare ceea ce, sunt sigur, va constitui un parteneriat reciproc avantajos”.

Sursa: vending-europe.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*