Carts Blanche, LLC este prima companie care comercializează bunuri de consum prin intermediul „Magazinelor automate mobile“, cum le denumesc ei. Combinația de camionetă comercială cu aparate de vending automate și publicitatea prin intermediul panourilor reprezintă un “magazin mobil”, o combinație câștigătoare și o mare oportunitate de afaceri.

Magazinele mobile VendaCarts, automate și robotizate, reinventează lumea vendingului, a camionetelor alimentare, a rulotelor de fast-food și a serviciilor de catering într-o experiență optimă cu servire automată a clienților, cu scopul de a crește vânzările și a maximiza profitul. Decorul facil care permite unei singure persoane să plaseze comanda și să preia produsele, combinat cu operațiunile automatizate fără personal ale micii întreprinderi creează un avantaj competitiv care reduce costurile de funcționare prin eliminarea nevoii de a angaja personal.

Unde se află oportunitățile de afaceri?

Carts Blanche a proiectat șase modele inovatoare de „magazine automate mobile”. Portofoliul lor unic de camioane cu aparate de vending mobile include: VendaCarts, VendaMarts, VendaPromotions, VendArcades, VendaBanks și VendaWorks. Oportunitățile de afaceri abundă și piețele sunt deschise acestor modele de afaceri la cheie care oferă o modalitate rapidă și convenabilă de a livra produse către mai mulți clienți într-un interval de timp mai scurt. Mobile Robotic Retail vinde și promovează produse tradiționale și moderne în mii de locații.

Ideile de afaceri VendaCarts generează noi piețe pentru Vending

Deținătorii de afaceri din întreaga lume sunt deschiși noilor idei de afaceri de mici dimensiuni și modalităților noi de personalizare și livrare a produselor de consum către consumatori în locurile în care aceștia lucrează, locuiesc și se joacă. Întreprinderile mici, în special, caută modalități de deschidere sau extindere a prezenței lor pe piața de retail fără costurile generale obișnuite. Magazinele mobile reprezintă o soluție economică eficientă din punct de vedere al costurilor, care deschide noi frontiere semnificative pentru mărirea avantajului competitiv al clientului lor.

Oportunități pentru micile întreprinderi = Profituri mari și noi locații de vending

Carts Blanche vinde la cheie o afacere de mici dimensiuni care satisface cererea clientului modern și redefinește piața de retail. Combinația dintre retail, adaptarea la cerințele consumatorilor, competențele de bază și oportunitățile de inovare arată că VendaCarts reprezintă o platformă sustenabilă pentru viitoarele oportunități de afaceri. Luați în considerare beneficiile: funcționare 24/7, vânzări fără personal, versatilitatea locațiilor, mobilitatea magazinelor, interschimbabilitatea aparatelor de vending, baza de consumatori mare, tehnologia de management și rentabilitatea imediată a investiției.

VendaCarts avansează pe piața camionetelor care servesc alimente, a punctelor de auto-servire și a rulotelor de fast-food

VendaCarts are succes printre companiile și persoanele care privesc spre viitor și care doresc un avantaj competitiv, precum și cele care intră pentru prima dată în sectorul de retail. Restaurantele cu auto-servire, camionetele care servesc alimente și rulotele de fast-food ar putea să-și extindă afacerea prin adăugarea unei rulote VendaCarts la echipamentul lor, fără a mai fi nevoie de personal suplimentar. Carts Blanche oferă soluții de business cuprinzătoare, fără costuri și întârzieri aferente personalizării.

VendaCarts adaugă roți aparatelor de vending

Sistemele mobile de retail cu amănuntul deschid noi piețe pentru idei de afaceri noi în vending, comercializând o gamă largă de produse tradiționale și moderne, utilizând mai multe opțiuni de plată în locații precum evenimente de specialitate în aer liber, construcții / șantiere, locații de producție, universități, facilități de divertisment și amuzament, locații pentru ajutor în caz de catastrofe, zone rurale, locații militare, etc. oferind surse proaspete de clienți și vânzări pentru produsele comercializate. VendaCarts sunt primele aparate de vending mobile de acest fel care aduc un suflu nou, o creștere semnificativă și o profitabilitate sporită în aceste piețe.

Povestea pe scurt a lui Carts Blanche

Carts Blanche, LLC. cu sediul în Mobile, Alabama, a fost fondată în 1995 de Annette Antoine Nolan. Inițial, Carts Blanche a proiectat și fabricat cărucioare și kioskuri mobile din lemn. Modelele Carts Blanche se bazează pe cele șapte principii ale designului universal, ceea ce face ca produsele lor să fie prietenoase, accesibile, sigure și flexibile pentru comercianții de pe piețele standard și de pe piețele pentru persoane cu dizabilități. Caracterul distinctiv al companiei este exprimat printr-o abordare personalizată și atenție la detalii, care sunt de neegalat de către concurenții existenți. La sfârșitul anilor 1990, vânzările Carls Blanche au crescut și au luat naștere relațiile economice cu corporații importante precum Nestle, Disney, Radisson Hotels, Holiday Inn și Aramark, împreună cu o serie de persoane din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*