Nayax, un furnizor premiat de soluții pentru plată fără numerar și de telemetrie, este primul partener care a integrat seria de indicii de branding senzorial de la Visa la nivel global, în cadrul celei mai recente versiuni a aplicației sale de plată de pe mobil.

Monyx Wallet a fost creată de Nayax pentru a permite plățile digitale la aparatele automate fără supraveghetor și pentru a facilita angajamentul consumatorului.

Utilizatorii Monyx Wallet din 21 de țări vor fi primii care vor putea experimenta seria de indicii de branding senzorial de la Visa atunci când achiziționează un produs sau reîncarcă creditul de pe aplicație, utilizând cardul lor Visa. Nayax a utilizat kitul de dezvoltare a software-urilor pentru Branding Senzorial al Visa (SDK) care se regăsește pe platforma Visa Development Platform pentru o integrare simplă în cadrul aplicației Monyx Wallet.

Având în vedere tendința plăților mobile fără cusur, Visa a dezvoltat o serie marcată de indicii sonore, animate și tactile care susțin încrederea, securitate și conveniența mărcii Visa. Combinația de sunete, vibrații și logo-ul Visa animat, comunică imediat consumatorilor că plata acestora, uneori realizată în lipsa unui card tradițional de plată, a fost autorizată cu succes, iar tranzacția a fost finalizată.

„Nayax se bucură deja de o relație de lucru de lungă durată cu Visa, un lider global în materie de plăți digitale, și este încântată de faptul că Monyx Wallet este prima sa aplicație care să încorporeze seria de branding senzorial la nivel global”, a spus Carly Furman, director executiv al Nayax LCC.

„Introducerea acestor noi reprezentări digitale ale mărcii Visa în cadrul soluțiilor noastre, va oferi consumatorilor și operatorilor Nayax siguranța cu care s-au obișnuit atunci când utilizează Visa.”

Sursa: vendinginternational-online.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*